2777
2789
عنوان

بیخوابی🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 24 پست
میگم ترانکی وال مصرف میکنی؟

اره

بگیر نگیر داره

شما چی؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باز مال تو بگیر نگیر دارهمن کلا همینم. بنزودیازپین هارو سر خود میخورم😔😭

چیا میخوری و چه دوزی؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

کلوناز 1ولی وقتی خوابم نمیره چنتاخیلی حالم بده

منم خیلی حالم بده

میفهمتت

همش ارزو دارم کاش یه چیزی بشه بمیرم

نه فقط واسه خواب

کلا زندگی سخته ...

مشکل خواب سخت ترش میکنه

تحملت میاد پایین تر واسه تحمل مشکلات زندگی

دقیقا همینهکل زندگی رو تحت الشعاع قرار میده

با همون قرص چند ساعت در شبانه روز میخابی؟

دقیقا همینهکل زندگی رو تحت الشعاع قرار میده

ببین من تاپیکاتو خوندم

متاسفانه با بیخوابی مثل بقیه بیماری ها رفتار نمیشه

باد جلو بقیه حتی شده به ظاهر ، تظاهر کنی که خوبی ... و واسه اطرافیانت اینو عادی سازی کنی که مشکلی نیس که دست خودت باشه

تهشم با خودت حرف بزن و خودتو قانع کن که باید خودتو وفق بدی باهاش

ببین شرایط جفتمون یه جور سخته ... شما زندگیتو از دست دادی ، منم تا دو ماه دیگه دانشجوی ارشد میشم و با این وضع خابم نمیتونم قطعا به اهدافم برسم ، ولی حداقلش اینه که میگم زندگی صد سال اولش سخته دیگه ... اصلا معتاد شو به قرص خاب ، ولششششش کن🤦♀️ این چیزاییه که میگم به خودم ... اما خب واقعا سخته دیگه

تو طول روز میخوابی؟کسل و بی حوصله نمیشی؟ میتونی درس بخونی؟

زماحی که درس داشتم حالم خوب بود ... نه تو طول روز نمیخابم . شما چطور ؟ با قرص چند ساعت میخابی ؟ اگه 7 ساعتت پر میشه ، خیلی سخت نگیر