2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 64 پست
بخدا نمیخام ناراحتت کنم زن ایندم اینجو حسی بهم داشتباشه تا آخر عمر ازدواج نمیکنم میرم پی دختر بازیم

چون بچه ای!

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که انقدر بی احساسین چجوری به مردا میگید بی احساس و تنوع طلب

من بی احساس نیستم

خودم برام اولویته

تنوع طلبی چه ربطی به حرفای من داشت؟

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

من تو رویاهام همسر آیندمو خیلی دوست دارم فداش بشم خشگلم 😂💐

آها😂😂💔

نمیدونم

خوش باش

ولی یه آدم اول باید خودشو بیشتر از همه دوست داشته باشه

وگرنه نمی تونه بقیه رو به صورت سالم دوست داشته باشه!

یادم. میماند مادر جان ،😂🖍️------------- یاد داشت شد

مادرجان چیه😂

کلا ۴،۵ سال ازت بزرگترم

کجای هستین خواهر جان زندگی رو رواله با وضعیت تورم کنار میاین

شل کردم

بچه ندارم راحتم

نهایتش تنهایی تو گرسنگی میمیرم فکر یه بچه هم نمیکنم😂

بچه خوبه امیده به زندگیه شوهرت چه کارست

بچه هیچ هم امید به زندگی نیست😂😂

امید به زندگی پول میخواد

خلاصه که ممکنه بگی بی احساسی ولی من هیچ وقت دلم نخواست بچه داشته باشم🤣

خودم شاغلم

بچه هیچ هم امید به زندگی نیست😂😂امید به زندگی پول میخوادخلاصه که ممکنه بگی بی احساسی ولی من هیچ وقت ...

خواهرمو باید ببرم تراپی طفلی بی احساس شده اسفند یکی یه دونه بترکه چشم حسود که آجیمو چش زدن فوتتتتتتتتتتتتت👁️

خواهرمو باید ببرم تراپی طفلی بی احساس شده اسفند یکی یه دونه بترکه چشم حسود که آجیمو چش زدن فوتتتتتتت ...

ربطی نداره خدایی

بچه میخوام چیکار

به چه دردم میخوره ؟