2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 64 پست

بستگی به رفتار خودت و شخصیت طرف مقابل داره. اینکه چجور آدمیه با هم تفاهم دارید یا نه. اختلاف طبقاتی و فرهنگی ... خانواده هاتون و...

بنظرم سنتون برا ازدواج کمه... اذیت میشی تو زندگی ... شاید بعدا پشیمون بشی بزار سنت بره بالاتر حداقل ۲۵ ۲۶ فعلا اگه کسی مد نظرته تو آشنایی بمون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی مثل یک گل بهش برسم درسته

افرین دقیقا

ولی باید با اعتماد به نفس رفتار کنی در کنار محبتی ک بهش میکنی

دخترا از مردای بی اعتماد بنفس و دست پاچلفتی بدشون میاد

ببینید دوستان پروف خودمم ،،هی درخواست عکس ندید

پس ازدواجم کنصله😂

چه انتظاری داری؟

اینکه بگم هر روز نبینمش می میرم؟

نه واقعا

گاهی شده یک هفته یا ۱۰ روز دور از هم بودیم

همین الانم بیاد بگه پاشو بریم جدا بشیم میرم😂

ربطی هم به علاقه و دوست داشتن نداره

کلا هیچی به هیچ جام نیست.

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

یعنی مثل یک گل بهش برسم درسته

تقریبا

وقتی میگن شوهر باید به زنش «امنیت» بده، اصلاً منظور فقط امنیت جانی یا مالی نیست؛ بحث خیلی عمیقتر و احساسیه.

اگه بخوام خیلی ساده و خودمونی برات بگم:

یعنی زن وقتی کنار توئه، دیگه لازم نیست مدام مراقب حرف زدنش باشه که نکنه ناراحتت کنه، یا نگران باشه که یه روز یه اتفاقی بیفته و تو پشتش رو خالی کنی.

یعنی وقتی از ترس یا نگرانی بهت پناه میبره، بدونه تو مثل یه کوه محکم پشتشی و اون رو قضاوت نمیکنی.

در واقع امنیت یعنی زن بتونه با تمام ضعفها و ترسهاش، خودش باشه و بدونه تو با همون حالتی که هست، همیشه پناهگاه و تکیهگاه امنش هستی.

چه انتظاری داری؟اینکه بگم هر روز نبینمش می میرم؟نه واقعاگاهی شده یک هفته یا ۱۰ روز دور از هم بودیمهم ...

من خودم به شخصه وابستم دوست دارم همسرم این خودم باشه زندگی زوج بدونه وابستگی قشنگ نیست

من خودم به شخصه وابستم دوست دارم همسرم این خودم باشه زندگی زوج بدونه وابستگی قشنگ نیست

آدم وابسته آدم ضعیفی هستش!

اولویت هر آدم باید خودش باشه

اینا که از جونم بیشتر دوست دارم تو قصه هاس😂

من خودمو بیشتر از اون دوست دارم.

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

آدم وابسته آدم ضعیفی هستش!اولویت هر آدم باید خودش باشهاینا که از جونم بیشتر دوست دارم تو قصه هاس😂من ...

بخدا نمیخام ناراحتت کنم زن ایندم اینجو حسی بهم داشتباشه تا آخر عمر ازدواج نمیکنم میرم پی دختر بازیم