آنشر_لی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2423 عنوان دعا ازدواج 34 بازدید | 11 پست از تجربیاتتون بگید لطفااااا دیروز | 14:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا_آبی عضویت: 1405/05/23 تعداد پست: 1409 اسی اگه گفتن لایکم کن.من جعفر طیار خوندم چند بار.احزاب نوشتم و چندتا کاره دیگههیچ نتیجه ای نداد اصلا و ابدا حتی خاستگار نیومد هیچی اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷
آنشر_لی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2423 اسی اگه گفتن لایکم کن.من جعفر طیار خوندم چند بار.احزاب نوشتم و چندتا کاره دیگههیچ نتیجه ای نداد اصلا ... من چند روز ذکر یا مسبب السباب میگم موقع خواب اینا ارامش داره
khoodam عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 6372 نماز هفت بانو از نت دربیار بخونید...سوره مزمل و نذر برای شهدای گمنام
ماهک1385 عضویت: 1405/03/21 تعداد پست: 630 استغفار زیاد بگوذکر یا محب و یا ودودبرای منم دعا کن ی بخت خوب نصیبم بشه دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗
آنشر_لی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2423 استغفار زیاد بگوذکر یا محب و یا ودودبرای منم دعا کن ی بخت خوب نصیبم بشه همه ذکرا رو میگم به طور مداوم🥹انشالله خواهر
آنشر_لی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2423 نماز هفت بانو از نت دربیار بخونید...سوره مزمل و نذر برای شهدای گمنام تاثیر داره؟ برای ازدواج با یک شخص خاص!
zhiannn عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1982 نماز هفت بانو از نت دربیار بخونید...سوره مزمل و نذر برای شهدای گمنام میگن هفت بانو رو مادر باید بخونهنمیشه خودمون بخونیم؟ مردها و نرها به من درخواست ندین 💩هر نری که به من درخواست بده یعنی امضای خراب بودن مادرش رو زده و بیناموصه🖕🖕
کاملیا_آبی عضویت: 1405/05/23 تعداد پست: 1409 نماز هفت بانو از نت دربیار بخونید...سوره مزمل و نذر برای شهدای گمنام هفت بانو بگم مادرم بخونه؟معجزه میکنه؟ اخه من برا ازدواجم نیاز ب معجزه دارم روم نیست بهش بگم اما یادش میدم میگم مجربهمطمئنم میخونه برام چون ارزوشه ازدواج کنم اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷