2777
2789
عنوان

😔💔😔

68 بازدید | 5 پست

بهت گفتم عاشقتم امیدوارم کردی و بعد پسم زدی اشکمو دراوردی و گفتی بچه ای خودتو جلوم کوچیک میکنی

تا خود صبح نخوابیدم بین خواب هام همش بیدار شدم و گریه کردم ولی بعدش داشتم همه چیو قبول میکردم

چرا باز پیدات شد که امید الکی بدی؟ چرا منو داری بازیچه خودت میکنی💔

اجازه نده ... لطفا اجازه نده پشیمون میشی دوباره

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

اجازه نده ... لطفا اجازه نده پشیمون میشی دوباره

عاشقشم از همه لحاظ تایپمه

سوالم اینه که چرا پسم زد چرا تحقیرم کرد گفت خودتو کوچیک میکنی حالا باز برگشته که امیدوارم کنه باز بره؟ مگه گناه من چیه مگه من احساس ندارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عاشقشم از همه لحاظ تایپمهسوالم اینه که چرا پسم زد چرا تحقیرم کرد گفت خودتو کوچیک میکنی حالا باز برگش ...

جواب سوالت اینه دوست نداره

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

دوسم نداره پس چرا استوری هامو همش ریپلای میکنه چرا پیام میده اخه چه علتی داره وقتی تموم شده باز پیام ...

ممکنه بیمار باشه . مگه هرکی استوری ادمو نگاه کنه حتما عاشقته ؟! اگه برگشت فقط بگو کاری داری با خانوادم صحبت کن اون موقع میفهمی قصدش چیه و دوستت داره یا نه