goli09__ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6568 عنوان دولینگو 59 بازدید | 10 پست کیا چه زبانی کار میکنن ؟خودم المانی شروع کردم انقد تلفظاش نامفهموم و سخته میخام گریه کنم🤌🏻💔چرا انقد ترسناک شده برنامش وقتی یه روز نری توش عصبی میشه😭 یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏 امروز | 10:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dark88chocolate عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 808 وای ارهههه من میترسم ازش😂😂 گر چای تلخ روزگار بر مذاقت نبود لبخندی زنو چای شیرینش بکن🤝🫡🩷
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 2232 انگلیسیفرانسوی اسپانیاییمتدشه دیگه مثل مامانای سختگیر میایسته بالا سرت تا تمرین کنی من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
goli09__ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6568 انگلیسیفرانسوی اسپانیاییمتدشه دیگه مثل مامانای سختگیر میایسته بالا سرت تا تمرین کنی ماشالا قاطی نمیکنی؟ یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏
مریمیییییییییییییی عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 3474 ایتالیاییاسپانیایی آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 2232 ماشالا قاطی نمیکنی؟ البته ترکی استانبولی هم تقریبا داره تموم میشه دوره اش کوتاههو نه قاطی نمیکنم انگلیسی که اونم خیلی نمونده ازش ولی بین فرانسه و اسپانیایی یکیشو قراره ادامه بدم هر چند شباهت زیاد دارن من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
goli09__ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6568 منم یکم آلمانی خوندم با دولینگو ، جالب بود برنامش تا چقد پیش رفتی؟ یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏
goli09__ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6568 البته ترکی استانبولی هم تقریبا داره تموم میشه دوره اش کوتاههو نه قاطی نمیکنم انگلیسی که اونم خیلی نم ... بستگی ب هدفت داره من بودم فرانسه رو انتخاب میکردم یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 2232 بستگی ب هدفت داره من بودم فرانسه رو انتخاب میکردم میدونی هنوز کشور مورد نظرمو انتخاب نکردم هر موقع کردم زبان رو هم انتخاب میکنمصنايع و سیستمها میخونم من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
goli09__ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6568 میدونی هنوز کشور مورد نظرمو انتخاب نکردم هر موقع کردم زبان رو هم انتخاب میکنمصنايع و سیستمها میخونم اها موفق باشی گلی یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏