2777
2789
عنوان

دولینگو

59 بازدید | 10 پست

کیا چه زبانی کار میکنن ؟

خودم المانی شروع کردم انقد تلفظاش نامفهموم و سخته میخام گریه کنم🤌🏻💔

چرا انقد ترسناک شده برنامش وقتی یه روز نری توش عصبی میشه😭

یه کاری نکن،که کاری کنم،که هر کاری کنی،نتونی کاریش کنی😏

انگلیسی

فرانسوی

اسپانیایی

متدشه دیگه مثل مامانای سختگیر میایسته بالا سرت تا تمرین کنی

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انگلیسیفرانسوی اسپانیاییمتدشه دیگه مثل مامانای سختگیر میایسته بالا سرت تا تمرین کنی

ماشالا قاطی نمیکنی؟

ماشالا قاطی نمیکنی؟

البته ترکی استانبولی هم تقریبا داره تموم میشه دوره اش کوتاهه

و نه قاطی نمیکنم انگلیسی که اونم خیلی نمونده ازش ولی بین فرانسه و اسپانیایی یکیشو قراره ادامه بدم هر چند شباهت زیاد دارن

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
البته ترکی استانبولی هم تقریبا داره تموم میشه دوره اش کوتاههو نه قاطی نمیکنم انگلیسی که اونم خیلی نم ...

بستگی ب هدفت داره من بودم فرانسه رو انتخاب میکردم

بستگی ب هدفت داره من بودم فرانسه رو انتخاب میکردم

میدونی هنوز کشور مورد نظرمو انتخاب نکردم هر موقع کردم زبان رو هم انتخاب میکنم

صنايع و سیستمها میخونم

میدونی هنوز کشور مورد نظرمو انتخاب نکردم هر موقع کردم زبان رو هم انتخاب میکنمصنايع و سیستمها میخونم

اها موفق باشی گلی