2777
2789
عنوان

غم دائمی

181 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، شده چند وقت طولانی غم داشته باشید؟ دلتون گرفته باشه و حوصله هیییچی رو نداشته باشید؟

من حتی توی کارهای روزمره ام هم گیر کردم و واقعا غیرعادی بیحوصلم.

کاملا به پوچی رسیدم.😔💔

راهکاری دارین؟

همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید. قلب شما آنجاست. M💜 . خیالات💜.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برو دنبال مدیتیشن فایل های حسین اورا این نقطه رو پادکستش ازاول گوش کن زندگیت متحول میشه بعدمنودعاکن توی روبیکا وتلگرام سرچ کن این نقطه کانالش میاد برو بالا پیامای اول کانال از اپیزود اول گوش بده توی گوگل هم هستش

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
اره برو دنبال مدیتیشن فایل های حسین اورا این نقطه رو پادکستش ازاول گوش کن زندگیت متحول میشه بعدمنودع ...

نه عزیز مدیتیشن اصلش یعنی پرستش خدایان هندویی دنبال اینا نرین نماز مگه چشه؟!

هدفی داری؟ آدم وقتی هدف نداره اینطور میشه

افرین دقیقا هدف ندارم

اصلا دوقی ندارم.

همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید. قلب شما آنجاست. M💜 . خیالات💜.

نماز میخونم یا یه چله برمیدارم به شدددددت حس بد میگیرم و معمولا بعد چند وقت رها میکنم.😔

اره برو دنبال مدیتیشن فایل های حسین اورا این نقطه رو پادکستش ازاول گوش کن زندگیت متحول میشه بعدمنودع ...

مرسی ازت مهربون🤍🙏🏻

افرین دقیقا هدف ندارماصلا دوقی ندارم.

من هم هروقت هدف ندارم اینطورم

اگه به خودت نیایی و جلوش و نگیری حتی میتونه چندماه طول بکشه💔

واسه خودت هدف بذار حتما

حتی اگه فقط در حد کامل خوندن یه کتاب باشه

این اشتباهه مدیتیشن رو درکنارنمازوعبادت انجام بدین استادمزدافرمومنی که استاد دانشگاه هستن برید سمینارهاش گوش بدین سمینارگذرازذهن ازاول گوش بده مدیتیشن یعنی مشاهده ذهن هیچ عمل شیطانی نیست واینو تو ذهنمون کردن که دنبالش نریم وغرق درغم ومشکلات ذهنی بشیم چون ذهن ما همش در گذشته واینده هست ونمیزاره ما به نور درون خودمون که خداهست متصل بشیم

نماز میخونم یا یه چله برمیدارم به شدددددت حس بد میگیرم و معمولا بعد چند وقت رها میکنم.😔

حتما این پادکستی که گفتم شروع کن وچندروزدیگه نتیجه ش رو بهم بگو ضرر نداره اگه دوس نداشتی میتونی انجامش ندی یه سرچ کن گوگل درموردش تو نی نی سایت حرف زده شده تحقیق کن

نمیدونم نمیخوامم بترسونمت خب ولی فک کنم طلسمی چیزی درکاره ۴۰روز به سوره بقره رو پخش کن خونتون ،خودت گوش بده بخونش اون طلسم اگه درکار بود باطل میشه عزیزم این حرف من نیست حرف یه عالم معتبره

حتما این پادکستی که گفتم شروع کن وچندروزدیگه نتیجه ش رو بهم بگو ضرر نداره اگه دوس نداشتی میتونی انجا ...

چشم حتما 🙏🏻🤍🫂