2777
2789
عنوان

غم دائمی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست
نمیدونم نمیخوامم بترسونمت خب ولی فک کنم طلسمی چیزی درکاره ۴۰روز به سوره بقره رو پخش کن خونتون ،خودت ...

🙏🏻🙏🏻🤍

همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید. قلب شما آنجاست. M💜 . خیالات💜.

این اشتباهه مدیتیشن رو درکنارنمازوعبادت انجام بدین استادمزدافرمومنی که استاد دانشگاه هستن برید سمینا ...

وای خواهر میبینی با گوش دادن بهش چیزی دست گیرت نمیشه میدونی چرا چون اون مستر محمد علی طاهری هست محمدعلی طاهری هم جن گیری معروف که جن وارد بدن و زندگی اینو اون میکنه حتی دوسه بار هم زنگ زدن گفتن اموزشات حلقه رو جایی نگو باید بیان تو حلقه و فلان گوش نداده حالا حلقه چیه مستر های محمد علی طاهری که خدا همشونو لعنت کنه نمیم دایره میشینن جن احزار میکنن و کار های از این قبیل که زندگی مردم خالی از خدا کنن بخدا به حضرت عباس من خودم اینارو دنبال میکردم گوش میدادم بعد تحقیق اینارو فهمیدم ،بعدش امام حسین و خدارو از زندگیت به واسطه ی همین عرفان های کاذب حلقه دور میکنن و زندگیتو نابود میکنن فرضا یکی از اموزه هاشون این هست اشکال ندارع شوهرت با کس دیگه ای باشه یا مثلاً عب نداره با کاشت ناخن نماز بخونی این شاگرد های محمد علی طاهری دنبال اونی هستن که ناعلاج هست بعدش میگن بیا بخواب به ارتباط حالا بعد ارتباط جن ها داخل بدنشون بزرگ میشن زندگی میکنن ببخش عزیزم سرتون و درد آوردم 💚این مزدافر و حسین عرب زاده یا همون آورا از قماش اند زندگی پر از شادی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چون اصل خودمون رو فراموش کردیم

چسبیدیم به کارهای بیهوده که بهمون گفتن مهمن اما اصلا مهم نیستن .

مغزمون خسته میشه میرسیم به بن بست

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
چون اصل خودمون رو فراموش کردیم چسبیدیم به کارهای بیهوده که بهمون گفتن مهمن اما اصلا مهم نیستن .مغزمو ...

ممنونم ولی کارهای بیهوده چجور کارهایی منظورتونه؟

چه کارهایی بیهوده نیستن؟🙏🏻

همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید. قلب شما آنجاست. M💜 . خیالات💜.

ممنونم ولی کارهای بیهوده چجور کارهایی منظورتونه؟چه کارهایی بیهوده نیستن؟🙏🏻

هر کاری که حال دلت رو خوب میکنه بیهوده نیست

هر کاری که توش دنبال تایید شدن دیگران نباشی برای خود خودت باشه

ما خیلی وقت ها برای خوشایند دیگران زندگی میکنیم و چون بازم نمیتونیم راضیشون کنیم خسته میشیم .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...