2821
2789
عنوان

خاطره دزدی😅😅😅

4728 بازدید | 42 پست

5 سالم بود خونه دوست بابام رفته بودیم بعد خانمش از این رژ کوچولو ها داشت (الان فک کنم دونه هزاره) آقا منم خیلی ازش خوشم آمده بود یواشکی رفتم تو اتاقش ار رو میز ارایشش برداشتم اونم با چه استرسی بعد چند روز از ترس اینکه مامانم نفهمه نمیدونم کجا انداختمش 😐 حالا یکبارم ازش نزدما یکی نیس بگه بچه مرض داشتی                      شمام از این خاطرات دزدی و کودکی داشتید؟؟؟؟ بگید بودنم تنها نیستم😅😅😅

من‌یبار داشتم از جلو مغازه خشکبار فروشی رد میشدیم یه البالو خشک برداشتم‌خوردم بعدشم از همون‌مغازه خرید کردیم ولی بعد که اومدیم‌بیرون به مامانم‌گفتم اونم‌رفت به مغازه دار گفت و یکمی‌هم ازش خرید😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر جاریم اومد خونمون 5 سالشه از اتاقم گل سرمو برداشته فکر کرده من نمیفهمم منم از اون ب بعد هر وقت اونا میان در اتاقمو قفل میکنم بچه ی دزد  

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

😂😂چ باحال،اره منم بچه ک بودم دخترعموم از این پاککن ته مدادیا خریده بود،منم یواشکی برداشتمش،چ حالی داد،یبارم ی قوری کوچولو خریده بود توش چراغ داشت از حسودی انداختم زیر تختش شکست😑

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁

اوه تا دلت بخواد😐 یه بار رفتم خونه همسایه امون دخترش از این بادکنک دراز هارو داشت منم گذاشتم تو جیبم چندتاشو اوردم خونه😐

یه بارهم رفته بودیم مغازه لوازم التحریری یه برچسب دیدم برداشتم 😓حالا اگر به مامانم میگفتم میخریدها ولی مرض داشتم😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دختر جاریم اومد خونمون 5 سالشه از اتاقم گل سرمو برداشته فکر کرده من نمیفهمم منم از اون ب بعد هر وقت ...

گناه داره با این دید بهش  این حرف نزن اون بچه هست چه میدونه دزدی چیه شما هم بجای این حرف وقتی میبنی به چیزی علاقه داره بکشش کنار بهش بگو من میدونم  وسایل منو دوست داری منم تصمیم گرفتم این گل سر به شما بدم. اون یاد میگیره هرچی بخواد اول به شما بگه 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
اوه تا دلت بخواد😐 یه بار رفتم خونه همسایه امون دخترش از این بادکنک دراز هارو داشت منم گذاشتم تو جیب ...

آخ جون پس فقط من به این مرض مبتلا نبودم 😂😂😂

چن بار به بابام گفتم بهم پول تو جیبی بده ندادن منم 2000هزار تومن دزدیم   نفهمیدن بردم خرجش کردم ولی خیلی عذاب وجدان گرفتم اولین واخرین بار بود خودم قالی میبافتم  2000 هزار تومن تومن گذاشتم سر جاش اخه مامانم همیشه پول دستم میداد نگه دارم براش خیلی بچه بود 14 15 سالم بود شایدم کمتر😂

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

یه بار دیگه هم پسرعموم یه جعبه کوچیک سبز داشتم اونو برداشتم هنوز دارمش😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شوهر عمم تاکسی داشت یه بار که سوار شدیم تو داشبورتش پر پول سکه ای بود منم همشو ریختم توجیبم واسه اینکه باهاشون بازی کنم بعد مامانم دید برد پسش داد چقدر خجالت کشیدم فکر نمیکردم کارم دزدی باشه خخخخخخ

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز