2777
2789

همه همينطورن،خوب ميشي،از همسرت بخواه كمكت كنه،بهش توضيح بده حالت خوب نيست،همراهي اون مهمه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجایی اکثرا آمپر ادمو فقط میبرن بالا 

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
همه همينطورن،خوب ميشي،از همسرت بخواه كمكت كنه،بهش توضيح بده حالت خوب نيست،همراهي اون مهمه

همسرم کمکم میکنه ولی نمیتونه زیاد بیدار بمونه صب باید بره سرکارکاری ازش برنمیاد همش شیر میخاد😣😣

عزیزم این حالت بعد زایمان پیش میاد غذاهای مقوی بخور بدن که ضعیف میشه و کم خونی تو روحیه تاثیر میذاره حالا صب کن انقد نی نی واست شیرین کاری کن 😍

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عزیزم این حالت بعد زایمان پیش میاد غذاهای مقوی بخور بدن که ضعیف میشه و کم خونی تو روحیه تاثیر میذاره ...

این ک اره الانم فقد مشکل‌من شباس صبحا دلم غش میره میخاسم ببینم تاکی اینجورین

همسرم کمکم میکنه ولی نمیتونه زیاد بیدار بمونه صب باید بره سرکارکاری ازش برنمیاد همش شیر میخاد😣😣

خودتو تقويت كن،گوشت و جيگر بخور،كاچي خيلي خوبه،ايشاالله ميگذره،كم كم نينيت شيرين ميشه اين روزا يادت ميره،من الان از خدامه بغلش كنم زودتر

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
خودتو تقويت كن،گوشت و جيگر بخور،كاچي خيلي خوبه،ايشاالله ميگذره،كم كم نينيت شيرين ميشه اين روزا يادت ...

باش مرسی‌گلم ایشااابه هرچی زودتر بغلش کنی

این ک اره الانم فقد مشکل‌من شباس صبحا دلم غش میره میخاسم ببینم تاکی اینجورین

هر بچه ای فرق میکنه اکثرا تا سه ماهگی البته تو سه ماه کمتر میشه

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز