2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

X??تا حالا نشنیدم میشه عکس بذاری؟

یعنی از زانو به پاایین ۸و از زانو به بالا حالت۷داره

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
حس میکنم کف پاهاشم صافه

کف پاهاش صافه.مشخصه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
پس با کفش طبی اگه خودم بخرم حل میشه به نظرتون؟

نهههه. حتما باید پزشک ببری عزیزم. متفاوت هستن کفش های طبی. طبق میزان صاف بودن کف پا متفاوتن

عزیز دلم خواهر منم این مشکل رو داشت وقتی کوچیک بود علاوه بر اون زانو هاشم ضعیف بود و به عقب بر میگشت. 

پدزمم مثل همسر شما به مادرم میگفت روی دخترم عیب نذار و دکتر لازم نیس ولی مادرم پیگیری کرد و خواهرمو برد یه دکتر ارتوپد معروف، ایشونم ما رو ارجاع دادند به یه مرکز ارتوپدی فنی 

مستم کن و از هر دو جهانم بستان... 

چون بچه هستن بدون عمل اصلاح میشه ولی پشت گوش ننداز عزیزم.

دکتر یه سری اندازه گیری ها کرد از زانو و پاهای خواهرم و یه جور زانو بندهای آهنی بهش داد برای اصلاح فرم استخوان، و کفش طبی بهش داد. 

خواهرم اصلا زانو بند ها رو دوست نداشت و دردش میگرفت، کلی گریه میکرد و اذیت میکرد. 

مامانم خیلی صبوری کرد چون چند سالی طول میکشه تا درست بشه

مستم کن و از هر دو جهانم بستان...