2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر دکتر خودش میگه 

دختر همسایه ما () بود 

پوشکش نکردن خوب شد

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

دکتر ارتوپد ببر حتما ویتامین دی پایینه 

معمولا الان درمان کنی تا 5سال من شنیدم خوب میشن

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

چندسالشه؟؟؟؟ چون تو ی سنی طبیعیه

من 16 سالمه خوب میشه یعنی همشم بخاطر اینه حالتw نشستم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

منم دختر عموم اینطوری بود بچگی () بردنش دکتر خوب شد الانم ک بزرگ شده هیچ مشکلی نداره .... نترس عزیزم چیزی نیس ببرش دکتر انشاالله ک خوب میشه 

من همون آدمیم ک وقتی حالم بد میشه  آهنگ غمگین گوش میدم تاحالم بهتر نشه...

23 ماهشه نسبت به همسناش میبینم پاهاش فرق داره البته خودمم پاهام اینطوریه و مادرشوهرم و 3تا خواهرشوهرامم همینطورین و فکر کنم ارثی باشه اما من میخوام درمان بشه دوس ندارم اینطور بمونه 

23 ماهشه نسبت به همسناش میبینم پاهاش فرق داره البته خودمم پاهام اینطوریه و مادرشوهرم و 3تا خواهرشوهر ...

نگران نباش ببری دکتر خوب میشه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

نگران نباش ببری دکتر خوب میشه

اره خب دکتر باید ببرم اما نگرانم از طرفی شوهرم قبول نمیکنه و من باید تنها ببرمش و جور درمانشو بکشم میترسم روند درمانش طولانی باشه