gerrrtiton مدیر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 352 عنوان 😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 21 پست میشه واسه شادی روح بابام فاتحه بفرستین😭😭🥀🥀وای دارم دق میکنم توروخدا قدر پدرتونو بدونین خیلی سخته بی پدری 15روزه که بی پدرموندم دلم داره میترکه😭😭😭 دیروز | 21:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gerrrtiton مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 352 خدانکنهمجردی شما؟ نه عزیزم 24سالمه یه بچه هم دارم
gerrrtiton مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 352 بابا منم همین بودورم کرده بوداین بیمارا نمیدونم جرا این طور میشن آره کلا معلوم نشد ورم ازچیه سونو اینا بردن معلوم نشد میخواست ببرن سی تی اسکن که نشد دیگه💔
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 32444 آره کلا معلوم نشد ورم ازچیه سونو اینا بردن معلوم نشد میخواست ببرن سی تی اسکن که نشد دیگه💔 سرطان این کار میکنهتمام غدد لنفاوی درگیر اِدم یا همون ورم میکنه
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 32444 نه عزیزم 24سالمه یه بچه هم دارم خدا حفظ تون کنه در کنار هم الهیمن مامانم امشب اوردم خونمون واسه شامچقدر جا خالی پدرم حس میشد، به زور جلو خودمو گرفتم اشک نریزم
gerrrtiton مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 352 سرطان این کار میکنهتمام غدد لنفاوی درگیر اِدم یا همون ورم میکنه لعنت بهش واقعا
gerrrtiton مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 352 خدا حفظ تون کنه در کنار هم الهیمن مامانم امشب اوردم خونمون واسه شامچقدر جا خالی پدرم حس میشد، به زور ... ممنم داغونم پیش بقیه خواهربرادرام سعی میکنم قوی باشم امشب که هیچ کس کنارم نیس واقعا دیگه کم آوردم بیشتر حس میکنم نبودشو تا امروز اصلا انگار باور نکرده بودم که نیست انگارتوشوک بودم امروز که تنها شدم یهویی ازشوک دراومدم انگار وای که بمیرم واسه دل داداشام داداش کوچیکم هنوز 8سالشه چی میفهمه ازبی پدری وای😭😭😭