2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭

97 بازدید | 21 پست

میشه واسه شادی روح بابام فاتحه بفرستین😭😭🥀🥀

وای دارم دق میکنم توروخدا قدر پدرتونو بدونین خیلی سخته بی پدری 15روزه که بی پدرموندم دلم داره میترکه😭😭😭

الهیهمدردیممنم کم آوردم

خدارحمت کنه 😭😭وای که روزای آخر ازجلوچشام کنار نمیره اون لحظه ای که دستگاهارو جداکردن گفتن خدارحمت کنه اون لحظه ای که گوشه کفنو زدن کنارو پیشونیشو بوسیدم وای خدا من چطور زنده موندم😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یادم افتاد شما رویهو رفتی از آخرین تاپیکبه یادت بودم

ههرچی دست به دعا شدیم فایده نداشت یهویی پرکشید از تهران انتقال دادن به شهرخودمون چندروزی چشاشوباز میکرد درحد چنددقیقه ولی حرفی نمیزد دوروز قبل فوتش گفتیم بوسمون کن کرد روز آخر از ظهر پیشش بودم نزدیکای شب اومدم خونه زنگ زدن زود بیا رفتم کلی دستگاه وصل کرده بودن بهش گفتن خوبه شلوغ نکنین برین خونتون فردا بیاین برگشتم خونه و دلم طاقت نیاورد یه ساعت دیگه بازم رفتم تا من رسیدم ازدره بخش رفتم تو دیدم مامانم بالاسرش داره گریه میکنه میخوان دستگاه هارو جدا کنن وای که روز آخر ازصبح التماس میکردم چشاتو باز کن حداقل نگاهم کن باز نمیکرد هیچ واکنشی نمیداد

لعنت به این درد بی درمونیادت باشه تا میتونی دعا کنگریه اذیتش میکنهچیزی که الان نیاز داره احسان و صدق ...

همش دعا میکنم قرآن میخونم ولی نمیتونم جلو گریمو بگیرم.

پدرشما چندوقته فوت شدن سرطان چی داشتن؟

ههرچی دست به دعا شدیم فایده نداشت یهویی پرکشید از تهران انتقال دادن به شهرخودمون چندروزی چشاشوباز می ...

من پدرم ۱۲ روز رفت تو کما

بی خداحافظی رفت

کاش یه دل سیر نگاهش میکردم

حسرت شده برام

من پدرم ۱۲ روز رفت تو کمابی خداحافظی رفتکاش یه دل سیر نگاهش میکردمحسرت شده برام

ببابای منو به آی سی یو هم نبردن همه میدونستن رفتنیه دکتر به یکی ازاقوام گفته بود رفتنیه حتی احیا هم نکردن نامردا 😭دوروز بود نمیزاشتن حتی آب هم بدیم شکمش بدجوری ورم کرده بودروز آخر انقد ورمش زیاد بود تا زیر گلوش اومده بود ورم بالاتر از صورتش بود قفسه سینش