2777
2789
عنوان

دعوا حق با کیهه

92 بازدید | 15 پست

دوستم از یکی از فامیلاشون خیییلی خوشش میومد درحدی که هرروز ناله داشت برای من که وااای کاش بهم درخواست میداد وای من عاشقشم چرا اون عاشقم نیست و.. هزارتا ناله های این مدلی

و میگفت ای کااااش شماره همدیگرو حداقل داشتیم 😐 یعنی کل حرفاش شده بود همین

ما دیروز رفتیم بیرون ، با حضور و نگاه و اجازه خودش من با گوشیش عکس داشتم میفرستادم برای خودم که تو لیست انتخاب مخاطبین دیدم همون پسره مای لاو سیوه تو واتساپ ( پروفایلش عکس پسره بود) 😐 اون لحظه چیزی نگفتم

اومدم خونه بهش گفتم اگه نمیخواستی بدونم هم فقط سکوت میکردی و حرفی نمیزدی دیگه دروغ. و ناله و نقش بازی کردنت چی بود؟ اول انکار کرد گفت نمیفهمم چی میگی

بعدش گفتم خودم با چشمام دیدم

اونم دست پیش گرفت پس نیوفته گفت تو به چه حقی رفتی گوشی من و گشتی حد و مرز خودتو بدون 😐😐🤣🤣🤣 بعدم اومد رفتار های اشتباه گذشته من و بیان کرد گفت توهم خیلی ادم بدی هستی یه بار قبلا بیرون رفتن رو کنسل کردی😐 ( با اینکه من معذرت خواهی کرده بودم و دراین حدم نبودن اون اشتباهاتم)

الان کی مقصره؟ تازه قهرم کرد 🤣🤣😐😳

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری روت شد بری این حرفو بهش بگی

اما حرفا گفتی نیست قرارم نیست چون دوستیم حتی صمیمی شما از همه چی خبر داشته باشی

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

نباید به روش میاوردی چون بلاخره گوشیش شخصیه. در ضمن دیگه باهاش ادامه نده چون ظاهرا زیاد روی دوستی با ...

اخه همون لحظه هم که ما اومدیم خونه اومد ناله کرد که عکس بذارم استوری هم پسره نگاه نمیکنه.. نمیتونستم طاقت بیارم انقد نقش بازی کنه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

عزیزم درسته حق با شماس ولی نباید اینجوری میگفتی

میگفتی بهش من گوشیتو نگشتم ولی غیر اتفاقی دیدم سیوش داری ،زندگیه خصوصیته و به منم هیچ ربطی نداره ولی نیاز نبود هی جلو من ناله کنی ارع ای کاش مارشو داشتمو اینا،،،

من که برام مهم نیس چون زندگی خودت ولی نیازی نبود اینکارارو بکنی

حرفای قبلم که پیش کشید میگفتی،لطفا قضیه احد بوق رو الان بیخودی ربط نده

چطوری روت شد بری این حرفو بهش بگیاما حرفا گفتی نیست قرارم نیست چون دوستیم حتی صمیمی شما از همه چی خ ...

خب نمیتونستم تحمل کنم انقد جلوم نقش بازی کنه و ناله کنه

حتی یکساعت بعد که رسیدیم خونه هم ناله کرذ که عکس بذارم استوری هم پسره نگاه نمیکنه😐 همین جا به روش اوردم

من حرفم اینه نمیخواست بگه هم حق داره ولی باید سکوت میکرد چرا تا خرخره نقش بازی میکرد اخه؟

عزیزم درسته حق با شماس ولی نباید اینجوری میگفتی میگفتی بهش من گوشیتو نگشتم ولی غیر اتفاقی دیدم سیوش ...

براش توضیح دادم از کجا دیدم

ولی انگار سکته کرد موضع دفاعی عجیبی گرفت

عهد بوق که نیست تازه است .

چرا

به جای توضیح که چرا انقد نقش بازی کرده

اومد موضوعات عهد بوق رو پیش کشید گفت قبلا بیرون رفتنمون کنسل کردی چیزی بهت نگفتم🤣🤣😐

خب نمیتونستم تحمل کنم انقد جلوم نقش بازی کنه و ناله کنه حتی یکساعت بعد که رسیدیم خونه هم ناله کرذ که ...

ببین دوستم مدام میگفت داداشم انگلیسه ولی من میدونستم ایرانه مسافر کشیه شغلش اما یک بار به روش نیاوردم دقیقا مثل دوستت مدام تکرار میکرد من فقط سعی کردم فاصلمو باهاش حفظ کنم شما هم باید میگفتی عزیزم مثلا ندا جون من واقعا حالم داره از تکرار مکررات حرفات بد میشه ولی بازم نباید به روش میاوردی

البته من توقع ندارم آدما شبیه من فکر کنن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ببین دوستم مدام میگفت داداشم انگلیسه ولی من میدونستم ایرانه مسافر کشیه شغلش اما یک بار به روش نیاورد ...

خب تو خیلی صبور بودی

من اصلا صبور نیستم نمیتونم تحمل کنم هرثانیه منو احمق فرض کنه و جلوم نقش بازی کنه

علت نقش بازی کردنشم لابذ منو حسود و بدجنس میدونسته دیگه.😐