2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 78 پست
دقیقا همینه انقد از وکیلای مختلف سوال کردم ک گفتن این راه بی فایدس فقط عابروی زندگیت میره با دوتا بچ ...

اخی گلم مطمئن باش اگر واسه بچه هاتم صبر کنی اونا نتیجه صبرتو بهت میدن و موفق میشن

چجوری وصل کنم راهی بلدی بهم بگی؟ شوهر من آدم ساده ای نست خیلی هفت خطه میترسم بفهمه

نه خواهرجون بلدنیستم بروازاینا که دوربین مداربسته واینا دارن یه تحقیقاتی بکن ببین چیزی بلدنیستن

تازه دوتاشاهدم نه میگن چهارتا باید باشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از خداشه عابروش بره شوهرم میگه اگه عابروشو ببری طلاقشو میگم بگیره خودم بعدش میگیرمش

شما شرایط طلاق نداری؟

از اول نباید ضعف نشون میدادی.از خداش نیست عزیزم شوهرت اینطوری میگه که شمارو ساکت کنه.آبروش همه جا بره نمیتونه سر بلند کنه.بگو میرم محل کار شوهرش میگم زن همکارتون چیکاره ست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
شما شرایط طلاق نداری؟از اول نباید ضعف نشون میدادی.از خداش نیست عزیزم شوهرت اینطوری میگه که شمارو ساک ...

اره نباید میگفتم ولی حالا ک اینجوری شده چیکار کنم ؟ نه محبتی بهم میکنه ن توجهی منم تنهای تنهام

شما شرایط طلاق نداری؟از اول نباید ضعف نشون میدادی.از خداش نیست عزیزم شوهرت اینطوری میگه که شمارو ساک ...

کلا آخر همه حرفای شوهر من اینه ک با بچه ها زندگیتو کن کاری ب من نداشته باش بالا سر بچه هات باش

اره نباید میگفتم ولی حالا ک اینجوری شده چیکار کنم ؟ نه محبتی بهم میکنه ن توجهی منم تنهای تنهام

حذفش کن نادیده بگیرش.با بچه هات خوش بگذرون انگار شوهرت تو زندگیت نیست.ببخشید ولی شوهرت خیلی موجود کثیف و لجنیه که میدونه زنه متاهله بازم باهاش ارتباط داره.

خانوادش چجورین اگه به پدرشوهر مادرشوهرت بگی کاری میکتن؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
حذفش کن نادیده بگیرش.با بچه هات خوش بگذرون انگار شوهرت تو زندگیت نیست.ببخشید ولی شوهرت خیلی موجود کث ...

شوهرم از خداشه من کاری بهش نداشته باشم نادیده بگیرمش ما شبا کنار هم نمیخابیم کلا اون اصلا اعتراضی نداره