2777
2789

وای بدم میاد طرف مریضه میاد تو حلق ادم بعد میگه چیزی نیست حساسیت فصلیه

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شربت دیفن هیدارمین قرقره کن قورت بده

برا یساعت دیگه اب نمک توش لیموترش بچکون قرقره کن

غذای چرب وچیزای شیرینم نخور

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

عزیزم منم آنفولانزا داشتم باید دورش بگذره ، مایعات زیاد بخور ، استراحت کن ، غذا های پر ادویه نخور ، تبت بالا بود برو دکتر

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

آره والابابا خب میگفت مریضم نرم سمتش بعد که مریض شدن گفت

خیلی فشار داره خوب که شدی به روش بیار

مرسی عزیزدلماتفاقا تبم خیلی بالاس🥺😭

قربونت برم🩷

اگه دیدی با قرص و .. خوب نشد برو دکتر عزیزم

آره دارم میمیرم😭🥺

میفهمت خیلی سخته🥲

استراحت کن عزیزم