2777
2789
عنوان

بچه کلاس سوم

91 بازدید | 11 پست

که مدرسش ۱ ماهه شروع شده.املاش افتضاحه باید با کی صحبت کرد؟باید چیکار کرد؟

۱ هفته دارم با املاش کار میکنم اصلا یه سری کلمات روغلط داره واقعا موندم چیکار کنم.یعنی مربوط به معلم نیست؟مگه میشه؟معلم تو مدرسه چیکار میکنه؟نمیدونم شاید اشتباه کنم.خنگ نیست بچه فقط انلاش اینطوره پارسال اینجوری نبود.خیلی غلط داره.هعی تمرین میکنه دوباره هنون مدل اول مینویسه

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

با تمرین و تکرار درست میشه

و کتاب خوندن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

املا فقط تمرینه کتاب هم بخونه خوبه نوشتن صحیح کلمات رو میبینه و یاد میگیره میره تو حافظش گل پسر منم سومه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اگر تابستون کار نکردین ی بخشیش عادیه. غلطاش چطوریه؟ حروف مشترک اشتباه مینویسه یا جا میزاره یا اشتباه ...

همه مدل داره...عنتها...خواطرات...عضمت...خیلی تنرین کرد بعد اوند املا گفتم باز اینجوری مینویسه...فقط هم اینا نیس

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

کلاس اول خیلییی تاثیر داره شاید اون تایم مجازی بوده درست یاد نگرفته

نه خوب بود..پارسال هم خوب بوددیگه خسته شدم.یعنی بعد از چند روز وقت گذاشتن یه جیزایی رو اشتیاه میتویسه

همه مدل داره...عنتها...خواطرات...عضمت...خیلی تنرین کرد بعد اوند املا گفتم باز اینجوری مینویسه...فقط ...

خب املا نوشتن مهم نیست این بچه ضعیفه

واسش خطکشی کن و بگو از توی چند درس کلماتی که ظ و ض و ز وذ دارن پیدا کنه بنویسه

دفعه بعدی ت و ط

بعد ق و غ

....

هر روز یک تیکه از درس انتخاب کن بده بخونه چند بار بعد از روش بنویس کلمات جا بنداز یا حروف جا بنداز بنویسه

چند خط بنویس با غلط املایب با کتاب مطابقت بده غلطا پیدا کنه

با بازی یادش بده

مثلا املا روی نمک تو سینی

کلمات سخت بنویس بزن به دیوار تو بگو اون. پیدا کنه با توپ بزنه بهشون

ی بطری اب دربش رو سوراخ کن با اب روی زمین کلمه بگو بنویسه

بازی های اختلال یادگیری املا یا املای خلاق سرچ کن کلی چیز میارع

همتای مامانم بودم❤

خب املا نوشتن مهم نیست این بچه ضعیفه واسش خطکشی کن و بگو از توی چند درس کلماتی که ظ و ض و ز وذ دارن ...

به شرط اینکه همکاری کنه..چون تابستونه اصلا همکاری ندارع بعدم مثلا انتها رو دیروز درست نوشت.امروز اینجوری.

به شرط اینکه همکاری کنه..چون تابستونه اصلا همکاری ندارع بعدم مثلا انتها رو دیروز درست نوشت.امروز ای ...

چون ملکه ذهنش نشده.

قانون بزار بعدش تموم شد بهش جایزه بده مثلا گوشبو بده نیم ساعت بازی کنه

همتای مامانم بودم❤