محمدجونم1 مدیر عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 4471 عنوان خستم | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 52 پست عجیب🥲💔 🫂🤍مامان ی پسر شیطوووون 🤍🫂 دیروز | 17:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11800 با پروفت یاد خودم میوفتم ، وقتی که مدرسمو عوض میکردم وروز اول مدرسه دوستی نداشتم🤣 روز اول که هیچکس دوست نداره گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4031 روز اول که هیچکس دوست نداره آخه من خجالتی هم بودم دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11800 آخه من خجالتی هم بودم من که هنوزم خجالتیم🙈 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4031 من که هنوزم خجالتیم🙈 معمولا کلا از پسرا بعیده خجالتی بودن ماشالا🙄🗿😂 دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11800 معمولا کلا از پسرا بعیده خجالتی بودن ماشالا🙄🗿😂 بنظرم اشتباه میکنی، خجالتی بودن به جنسیت ربط زیادی ندارهخودم احساس میکنم از وقتی اومدم تو فضای مجازی، یه کم یخم وا شده گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4031 بنظرم اشتباه میکنی، خجالتی بودن به جنسیت ربط زیادی ندارهخودم احساس میکنم از وقتی اومدم تو فضای مجازی ... نه دیگه ، خب پسرا زودتر از دختر وارد جامعه میشن ، به نظرم اینم تاثیر داره آره منم همینطور دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11800 نه دیگه ، خب پسرا زودتر از دختر وارد جامعه میشن ، به نظرم اینم تاثیر داره آره منم همینطور من احساس میکنم دخترا گاهی ممکنه اعتماد بنفسشون کمتر باشه، یا محدودیتهای خونوادگی باعث خجالتی فرض کردنشون بشه گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4031 من احساس میکنم دخترا گاهی ممکنه اعتماد بنفسشون کمتر باشه، یا محدودیتهای خونوادگی باعث خجالتی فرض کرد ... آره دقیقا حست درست میگه دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀