2777
2789
عنوان

مردم تبریز

68 بازدید | 9 پست

چجورین لطفا به بیراه نکشید میخوام انتخاب رشته کنم اونجارو بزنم بنظرتون؟ میگن نسل جدیدش اصلا تعصیبی نیستن من خودم از سمت پدر ترکم تو نسلمم ترک تبریز داشتیم ولی مادری فارسم و ترکی در حد حال و احوال بلدم استاد دانشگاهاش چجورین فارسی حرف میزنن؟ برای زندگی چطوره؟ چون نزدیکه میگم و اینکه خنکه لطفا صادقانه جواب بدید منو جای دخترتون بذارید🙏 بخدا فقط ۱۸ سالمه برم اذیتم کنن تک و تنها خیلی رو سرنوشتم تاثییر میذاره حرفاتون🙏🙏

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

من به عنوان کسی میگم که تهران هستم ولی اهل تبریزم و رفت و آمد دارم

از هواش بخوام بگم واقعا سرد و بارونی هست معمولا و اکثرا باید لباس گرم بپوشی

بازار هاش نسبت به تهران خیلی بهتر و خودمونی تر هست و میشه راه همه چی پیدا کرد و خرید

بعضی چیزاش نسبت به تهران ارزون تر هست

در کل بری بیرون خیلی بهت چیزی نمیگن بعضی پارک ها هستن که خبلی فساده و ممکنه خیلی بهت تیکه بپرونن

بعضیا هستن که هنوز تعصب ترک بودن زو دارن و اگه پانفارس باشی خیلی بهت میکوبن ولی کاری نداشته باشی اوکیه ولی بهرحال هر نوع آدمی هست

ی مقدار ادم های غیرتی هستن و ممکنه اگه تو جاهای خاص با پسر باشی بهت تذکر بدن

امکانات هم که همه چی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اذیت برا چی. ولی مثلا بخوای بری بیرون بازار حالا هرجا منظورم دانشگاه نیس براشون مهمه ک ترکی حرف بزنی ...

یاد میگیرم ایشالا تا اخر کارشناسی اونجام فول میشم ولی کلا تو دانشگاه اذیت نمیکنن؟

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

من به عنوان کسی میگم که تهران هستم ولی اهل تبریزم و رفت و آمد دارم از هواش بخوام بگم واقعا سرد و با ...

امکانات که اره عاشق هوای سردم فقط تو دانشگاه و خوابگاه ممکنه دستم بندازن یا تیم بشن بر علیهم؟ یا ممکنه فارسی حرف نزنن تو دانشگاه استادا؟ یا چون فارسی حرف بزنم نمره ندن اذیت کنن؟

ن بابا چرا باید اذیت کنن فقط تو نیستی که استرس نداشته باش

اخه چندسال پیش خالمو خیلی اذیت میکردن سر اون میگم تو دبیرستان فارسی حرف میزد و ترکی بلد بود اونا بهش ترکی فحش میدادن و....

من مادرم خودش اونجا درس خونده من میگه من هم اتاقی های کرد ، تهرانی ، لر و... داشتم پس فکر نکنم مشکلی ...

خداروشکر باز خوابگاه راحتم ولی خود دانشگاه چی؟ استادا چون فارسی اذیت نکنن؟