2777
2789
عنوان

تاریخ عقدمون😁

113 بازدید | 17 پست

منو پارتنرم تاریخ عقدمون رو انتخاب کردیم

7/7/1407😁🥹

تقریباً دوسال دیگه

هفت مهرماه سال 1407

تاریخ عقد من و میلاد🥺🥺🥺🙈

بمونه اینجا همون تاریخ میام تاپیک میزنم و خبر رسیدنمون رو بهتون میدمممم

لطفاً انرژی منفی ندید به جاش دعاهای خوب خوب برامون کنید ♥️

# قانون جذب)))

سلااااام عرض شد👋🏻 کاربر جدید نیستم...کاربریم فقط جدیده،موندگار میشه🤗،، تو قلبم فقط خداااست...♥️. قشنگترین روزا هنوز نرسیدن🌱

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب مگه۶/۶/۱۴۰۶چشه

یه سال زودتر بهم میرسید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آخی عزیزم🥲

۶.۶.۱۴۰۶ هم هستاا😁 اونو بزارین واسه نامزدی

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

خب مگه۶/۶/۱۴۰۶چشهیه سال زودتر بهم میرسید

پارتنرم شرایطشو نداره فعلا🥲

سلااااام عرض شد👋🏻 کاربر جدید نیستم...کاربریم فقط جدیده،موندگار میشه🤗،، تو قلبم فقط خداااست...♥️. قشنگترین روزا هنوز نرسیدن🌱

پارتنرم شرایطشو نداره فعلا🥲

انرژی مثبت بده

یکسال وقت هست واسه بهتر شدن شرایطش ناامید نشو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

امید وارم به خواسته که داری برسی ما همه چی مون خرداد

جفت مون خرداد تولد مون من 26 خرداد همسرم 14 خرداد تاریخ عقد مون 1404/03/16 تاریخ عروسی مون 1405/03/23

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️