2777
2789
عنوان

چشم و نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست

ما تخم مرغ میشکونیم واقعا تاثیر داره

فلفل قرمز رو دم غروب دود میدیم (خیلی آمده مواظب باش دودش نره تو گلوتون دهن و دماغ رو با روسری چیزی ببند)

اسپند با گلپر دود میدیم

نمک دور سر طرف میچرخونیم و آیه و اینا میخونیم

یه پولی زیر سرش میزاریم صبح صدقه میدیم

هر وقت حس کردیم فلانی تو موقعیتی هست که چشم که لاحول و با قوه میخونیم

ولی بهترینش تخم مرغ هست و اینکه راهکار قطعی و دائمی ما پیدا نکردیم با این کارا شدتش رو کم میکنیم

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
دقیقا همین میخوره به حیوان خانگی ادم من بچه که بودم جوجه اردک داشتم یک تصادف کردیم هیچکدوممون چیزی ن ...

آره واسه همین ماهی گرفتم اینو یه بار یکی بهم گفت واقعا هم تاثیر داشت حدااقل خودم دخالت نداشتم تو کار طبیعت خدا بخواد خودش کمک میکنه به یه طریقی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما تخم مرغ میشکونیم واقعا تاثیر داره فلفل قرمز رو دم غروب دود میدیم (خیلی آمده مواظب باش دودش نره تو ...

آره تخم مرغم خودم بلدم میشکونم😂یعنی کارم شده تخم مرغ شکوندن شوهرمو مادرشوهرم اعتقاد نداشتن ولی وقتی دیدن دقبق سر اسم میشکنه باور کردن منتهی گفتم شاید یه راه دائمی ای باشه به خدا تو هفته دوبار سه بار دارم میشکونم همشم میشکنه هم واسه خودم هم واسه شوهرم

آره تخم مرغم خودم بلدم میشکونم😂یعنی کارم شده تخم مرغ شکوندن شوهرمو مادرشوهرم اعتقاد نداشتن ولی وقتی ...

آره میفهمم ما هم همینیم ولی فعلا چاره دیگه ای پیدا نکردیم شما اگه راهکار خوبی پیدا کردی ما رو هم در جریان بزار🩷

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
آره میفهمم ما هم همینیم ولی فعلا چاره دیگه ای پیدا نکردیم شما اگه راهکار خوبی پیدا کردی ما رو هم در ...

قربونت بشم عزیزم چشم ایشالا همه از این چشما و نظرا دور باشن به خدا نود در صد روابط و زندگیارو همین چشم نابود کرده