2777
2789
عنوان

چشم و نظر

107 بازدید | 21 پست

بچه ها تورو خدا چه کاری انجام مبدین واسه چشم و نظر،ما نابود شدیم به خدا الان شوهرم چندوقت یه بار میفته کارامون تا یکم میاد پا بگیره متلاشی میشه به شدت جفتمون تو چشمیم پولم نداریما هیچی نداریم مال و اموالی پای خودشیفتگی نذارید فقط جفتمون ظاهری اکی ایم جفتمونم قدمون بلنده رابطمون کلا تو چشمه ،بارها شده بهمون گفتن خوش به حالتون یا علنا با حسرت از رابطمون گفتن ،یعنی حتی غریبه ها یهو اومدن جلومون گفتن چقدر به هم میاینو فلان ،همه کاری که به عقلمون میرسید کردیم حتی سنگ حدیدم گرفتیم ولی کارساز نیست چیکار کنیم؟کی نتیجه ای گرفته؟نمیشه که اینجوری مدام تو چشم باشیم پدرمون در اومده تو قضیه مالی هم نمیذاره این چشم یه قدم بیفتیم جلو

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من به شخصه خودم اعتقادی به چشم نظر ندارم

یکم از حالت تلقین کردن بیاین بیرون انشالله همه چی درست میشه به خدا توکل کنین ذهنتونم درگیر اینجور موارد نکنین

پ.ن

همیشه خواستین درگیر این موارد بشین بگین پروفسور سمیعی و فلا فلان ادم معروف چشم نخوردن من چرا باید چشم بخورم؟

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

ون یکاد با حرز امام جواد

اسپند هم دود کن

صدقه زیاد بده

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

شغلتون چیه؟ شاید بخاطر شغلتون تو چشمیدایه ی و ان یکاد رو بنویس بذار تو خونت

شاید باور نکنی ولی اسنپ موتوری اصلا تا یکم میره شوهرم تو معامله دوتا استارت میخوره اکیه چون لازمه ابنکارای معاملاتی با بفیه تماس داشته باشه همینکه به بقیه میگه کلا همه چی بر میگرده سر جاش و ان یکاد بالا در خونمونه اصلا ورودیش

مامان من همیشه سر ماه اینکارو میکرد ولی خودم دلم نمیاد واقعیت مامانمم مدیون کردم اگه واسه من مرغ و خ ...

ولی خیلی تاثیر داره ضرری که قراره به خودتون بخوره به اون مرغ میخوره

من به شخصه خودم اعتقادی به چشم نظر ندارمیکم از حالت تلقین کردن بیاین بیرون انشالله همه چی درست میشه ...

اتفاقا همینکارو هم کردیم ولی یهو دیدیم مثلا یه پست عکس گذاشتیم باز همه چی به هم ریخت یعنی گفتیم چشم الکیه مهم انرژی خود آدمه و خودمونو قوی کنیمو اینا ولی دیدیم نه واقعیه

اتفاقا همینکارو هم کردیم ولی یهو دیدیم مثلا یه پست عکس گذاشتیم باز همه چی به هم ریخت یعنی گفتیم چشم ...

من نمیدونم واقعا

نمیتونم نظری بدم در این باره

انشالله هر چی که خیره براتون پیش بیاد و از مشکلات دور بشین

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

ولی خیلی تاثیر داره ضرری که قراره به خودتون بخوره به اون مرغ میخوره

نمیدونم دلم راضی نیست یه موجود زنده بخواد جبران زندگی منو کنه ولی عجیبه تا سنگینی بد میفته یه ماهی آکواریومم میمیره امروزم مرد چون حال شوهرمم یهو خیلی بد شد بی دلیل

نمیدونم دلم راضی نیست یه موجود زنده بخواد جبران زندگی منو کنه ولی عجیبه تا سنگینی بد میفته یه ماهی آ ...

دقیقا همین میخوره به حیوان خانگی ادم من بچه که بودم جوجه اردک داشتم یک تصادف کردیم هیچکدوممون چیزی نشد اومدیم خونه دیدیم جوجه مرده