2777
2789
عنوان

دعوامون شد

106 بازدید | 10 پست

تو اینستا شوهرم دیدم چت یکی از مشتریاشو حذف کامل کرده بود گفتم چرا گفت دستم خورده با چند تا چت دیگه حذف شده کلی داد و بیداد کردم و دعوا که بازی دوست داری؟بچرخ تا بچرخیم ...

گفتم اصلا چرا فالو داریش گفت درخواست داده یک دادم اصلا بگیر بلاکش کن گفت من شمارشو دارم اونم شماره منو داره تو اینستا بهش پیام بدم خیلی بدبختی 😔گفت اصلا اون چیه من جذبش بشم راست میگه من خیلی جوون تر و سر ترم ولی حس میکنم زنه می خ ا ر ه

شوهرم گفت من ساده ام از این ب بعد تک به تک رفتارات زیر ذره بینمه و اجازه ای خوردنم نداری تنهایی...

جایی نمیره خودشم من بد بین شدم شاید میچتن

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

قمر در عقربه پاشو یه اسپند دود کن

دعا کن درست بشه بینمون خیلی بد شد یهو

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر یه چت پاک کردن دعوا درست کردی؟ همیشه مدرک درست و درمون داشته باش فردا روزی گزارش کارات به خانواده ات بده یه امتیازی برای محکوم کردنش داشته باشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وقتی اینجوری حساسیت نشون بدی شوهرت فک میکنه زنه ی چیزی داره ک حساس شدیولشش کن خواهر

حالا که گفتم دیگه الان چکار کنم

سر یه چت پاک کردن دعوا درست کردی؟ همیشه مدرک درست و درمون داشته باش فردا روزی گزارش کارات به خانواده ...

الان که دعوای بدی راه انداختم چکار کنم

مریضم هستم گفت هیچ مرگیت نیست که اینجوری بلبل زبونی

هیچی ولش کنخیالت راحت اگ چیزی هم باشه ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه دستش رو میشهولی بنظرم چیزی نیست

انشاءالله

دعا کن درست بشه بینمون خیلی بد شد یهو

درست میشه اومد خونه یه اسپند دود کن تا فردا قمر در عقربه منم با مامانم الکی دعوامون شد حالا باز شوهرم خوبه عقلش میرسه اینجور موقعیتا بهش میگم قمر در عقربه دعوا نکنیم سریع فیتیله دعوارو خاموش میکنیم تو هم کلا از ذهنت پاک کن اومد خونه غذاتو بذار موزیک شادتو بذار ریلکس باهاش حرف بزن انگار چیزی نشده الانم الکی پیام بده با محبت دوتا وسیله واسه خونه بگو با عزیزمو اینا بگیر البته اگه از اینا نیست که بعدش دست پیش بگیره بیشتر پررو بشه بگه هااا دیدی حق با منه بدتر اون بره تو قیافه

درست میشه اومد خونه یه اسپند دود کن تا فردا قمر در عقربه منم با مامانم الکی دعوامون شد حالا باز شوهر ...

آره بابا فردا بگه حق با من بود و اگه کاری هم میکنه ته دلش بخنده به سادگیم که ترسید و یا کاری میکردم که ترسیدم زوم کنه کوتاه اومدم