2777
2789

تا ابلاغیه برات نیومده نرو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تا ابلاغیه برات نیومده نرو

زنگ زدن گفتن از دادگاه تماس گرفتن

گفتن اگه نیای باید بیان در خونه ببرنتون

این طرف هم چند بار گفته من پارتی دارم اینجور جاها بدبختت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا میدونین از دادگاه بوده ؟دادگاه یا احضاریه میفرسته یا پیام در سامانه سنا

تماس گرفتن گفتن بیاید فلان دادگاه ساعت ۸

فقطم پیش اقای فلانی برید

این طرف هم همش تهدید کرد که اینجور جاها اشنا دارم بدبختت میکنم

پشت تلفن گفتن چرا تو ثناونیومده برامون گفتنفریاد زد اقاهه شما که ثبت نام نکردید داخلش

خب ثنا ثبت نام کردید بلاخره یا نه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تماس گرفتن گفتن بیاید فلان دادگاه ساعت ۸ فقطم پیش اقای فلانی برید این طرف هم همش تهدید کرد که اینجور ...

به این تماس تلفنی اعتماد نکنید . پیامهای سامانه سنا هم نگاه میکنن خونده شده باشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

متوجه نشدم یعنی چی

این تلفن معلوم نیست از کانال دادگاه به شما زده شده باشه . دادگاه اگر از طریق پیامکهای شبکه سنا شما رو احضار کنه باز نگاه میکنن ببینن پیامک توسط شما باز شده و دیده شده ، اگر دیده نشده باشه ، احضاریه کتبی میفرستن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .