2777
2789
عنوان

فرهنگیان

49 بازدید | 2 پست

چجوری قبول شدین؟ میشه قبول شد؟ اگه چندسال از درس دور باشی، بازم امیدی هست که ادامه بدی و بتونی قبول بشی؟ فیلم نگاه کنم؟ ریاضی رواگه متوجه نشی باید براش خیلی زمان بذاری یا بیخیالش بشی وتمرکزت رو بذاری رو درسای دیگه؟

کتاب تست بگیرم یا فقط رو کتاب درسی تمرکز کنم؟

نهایی رو هم باید ترمیم بزنم هر دو سال آخر رو

میشه درصداتون رو بگید؟ چه درصدی داشتید؟

مصاحبه چجوری بود، خوب بود؟

باید حتما تو روزمره از چادر استفاده کرد؟

هر تجربه ای دارید که فکر می کنید به درد بقیه میخوره رو بگید و راهنمایی کنید

من دارم برای ۴۰۶ میخونم .ریاضی یا هر درس که سخته برات میتونی ویدوئو ببینی استادایی ک خوبه تدریسشون ویدئو هاشون هم رایگان میشه پیدا کرد . تست نیاز داری اول درسنامه کتاب درسی بعد تست بزنی .میتونی دست دوم تمیز هم پیدا کنی با نصف قیمت .بعدش هم اول قبل کتاب خریدن منابع خوب رو شناسایی کن بعد بخر .بعد ترمیم هم اگه یازدهم مثبت نشه ۶ کتابش یازدهم و کل کتاب های دوازدهم رو ترمیم میکنی ببین نمونه سوال هارو کار میکنی .من خودم نظام قدیم بودم چندسال از درس دور بودم چون یجورایی از امتحان و ترمیم میترسیدم عجیب غریب اما برای ۴۰۵ فقط برای اشنا شدن با سوال ها یکم خوندم و ترمیم کردم خیلی باحال بود ینظرم😂

موقق باشی

چادر نیاز نیست حتما ولی پوشش مناسب .مانتو جلو باز و شلوار کوتاه و ابنا نباید بپوشی چون تحقیق میکنن عبا مناسبه چادرم اگ مشکل نداری بپوش.سوالات شرعی هم باید بخونی .دوتا کتاب هم هوش و استعداد ک اونم ویدیویی اموزش میدن و کتابشم هست و کتاب تربیت و تعلیم قرائتی هم باید بخونی ک تقریبا ۵۰۰ درصد از هرکدوم یکیش ۵۰ درصد بزنی حداقل قبولی میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.