2777
2789
عنوان

بوتاکس معده

29 بازدید | 7 پست

دیروز بوتاکس معده انجام دادم ولی خیلی ضعیف دارم انگار گرسنمه مدام شکمم صدا میده ! گشنمه ولی اگه غذا بخورم بالا میارم

کل دیروز چیزی نخوردم بعد به لیوان شب شیرموز خوردم معده درد گرفتم تا صبح نخوابیدم صبح هم بالا آوردم فقط آب واقعا خیلی ترسناک بود و زیاد بنظرم کل آب که تو معده و بدنم بود بالا آوردم با اسید معده

حس مرگ داشتم ولی بعدش سبک شدم

امروزم خیلی ضعیف معده دارم گرسنمه 😭

چرا آمپول لاغری نزدی؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

به نظرم اگر حال بدت ادامه داره برو پیش دکتر

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اگر حال بدت ادامه داره برو پیش دکتر

پیام دادم به مشاور گفت طبیعیه ۱ هفته طول میکشه بوتاکس اثر کنه جلو اشتها بگیره! من فکر میکردم مثل آمپول هس بعد زود اثر میکنه

آمپول زده بودم همچی میخوردم ولی خیلی کم

پیام دادم به مشاور گفت طبیعیه ۱ هفته طول میکشه بوتاکس اثر کنه جلو اشتها بگیره! من فکر میکردم مثل آمپ ...

هزینه بوتاکس چقدره؟