2821
2789
عنوان

حرکات جنین

2097 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من از هفته ١٣حرکات جنینم رو گاها حس میکردم و الان دو روزه که پایین سینه ام سمت راست تقریبا قسمت بالاییه شکم یه ضرباتی رو حس میکنم دفعاتش زیاده تا میخوام نگاه کنم و ببینم که با چشم دیده میشه یا نه قطع میشه فقط یکبار نگاه کردمو دیدم سه ضربه پشت سر هم بود که پوست شکمم هم سه بار مثل ضربان درشت زد و تکون خورد 

آیا این حرکت نی نی تو دلمه؟؟؟عاخه چرا انقد بالا!!!!!!تقریبا زیر سینمه مگه میشه جنین تا اونجا رفته باشه؟؟؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند هفته ای؟ اره میشه چون رحم تا بالای دیافراگم رشد میکنه و به معده هم فشار شدید میاره

٢۰هفته هستم عزیز طبیعیه؟؟

اخه مگه بچه اونجاس🤣 سیزده هفته هم خیلی خیلی زوده اونا هم میگی بچه بوده قطعا حرکات روده هستش جاها ...

نه رگ و نبض رو میتونم تشخیص بدم و میدونم بخاطر جریان خونه اما این حرکات مثل ضربه میمونه یکم شدتش بیشتره و هر از گاهی یکی دوتا حس میکنم

من ک نمیدونم ولی خب همون ی ذره ک میدونم اینه ک اره دختر خاله منم دخملش همینکارو میکرد😂😂

ای جوووووونم😍😍😍😍خدا حفظش کنه

چقد زود متوجه تکوناش شدی. برای من 19 هفته کاملا واضح شد حتی وقت کار هم حس میکنم.

بچه 20 ب بعد میره بالای ناف قرار میگیره اما اون ک گفتی زیر سینه رو نمیدونم. من هنوزم تکونا و لگداشو زیر نافم حس میکنم. 

اگ بخای متوجه بشی یه ربع بعد غذا دراز بکش و فقط ب شکمت نگاه کن. قشنگ تکوناشو میبینی . بعد غذا زیاد تکون میخوره

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
٢۰هفته هستم عزیز طبیعیه؟؟

پس چرا من که 21هفتمه حرکتای بچم پایین تر از نافهمه طوری که به مثانم فشار میاره خیلی نگرانم 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
چقد زود متوجه تکوناش شدی. برای من 19 هفته کاملا واضح شد حتی وقت کار هم حس میکنم. بچه 20 ب بعد میره ...

برای خودمم جای تعجب گذاشته قربونش برم خیلی زود اومد بالا از همون ماه دوم شکمم زد بیرون و هفته ١٧ چپ و راست نافم تکون میخورد و الان دوروزه تعجب میکنم که یه همچین چیزی دارم زیر سینه ام حس میکنم !حالا نمیدونم نی نیه یا چیز دیگه ای

پس چرا من که 21هفتمه حرکتای بچم پایین تر از نافهمه طوری که به مثانم فشار میاره خیلی نگرانم 

برای من بین ناف و خط رویش مو هست. طول سرویکست چنده؟

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز