2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 20 پست
پس چرا من که 21هفتمه حرکتای بچم پایین تر از نافهمه طوری که به مثانم فشار میاره خیلی نگرانم 

دکترت در جریانه؟باهاش در میون بذار من اطلاعات کافی ندارم اما یه سری از خانوما بودن تو همین سایت میگفتن ما هفته ١٩هستیمو نی نی رو توی پایین ترین قسمت تقریبا واژن حس میکنیم به نظرم طبیعی باشه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای خودمم جای تعجب گذاشته قربونش برم خیلی زود اومد بالا از همون ماه دوم شکمم زد بیرون و هفته ١٧ چپ ...

انشالله ک جای نگرانی نیست عزیزم. اگ دیدی بیشتر شد حتما با دکترت مشورت کن. 

البته پرخوری هم نکن. بچه دو ماهه اینقدر کوچیکه ک اصلا جایی رو تو شکم نمیگیره. خیلی مراقب باش. 

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
انشالله ک جای نگرانی نیست عزیزم. اگ دیدی بیشتر شد حتما با دکترت مشورت کن.  البته پرخوری هم نکن ...

اتفاقا از نظر تغذیه تغییری با قبل نکردم و وزنم هم همون وزن قبل بارداریه و چیزی اضافه نکردم فقط شکمم اومده جلو

دکترت در جریانه؟باهاش در میون بذار من اطلاعات کافی ندارم اما یه سری از خانوما بودن تو همین سایت میگف ...

همین دو ساعت پیش تاپیک زده بودم که چند نفر گفتن که مثل من حرکتای جنینشون پایین بوده که تو 21و22 هفته بچشونو از دست دادن خدا خودش بهم رحم کنه دعا کنید واسم دوستان چون واقعا خیلی رفته پایین ده زور پیش بالاتر بود 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
همین دو ساعت پیش تاپیک زده بودم که چند نفر گفتن که مثل من حرکتای جنینشون پایین بوده که تو 21و22 هفته ...

وای الهی عزیزم خدا خودش حافظتون باشه ان شالله که اتفاق بدی نمیوفته توکل کن بخدا 

ان شالله یه نی نی سالم و خوشگل با یه زایمان راحت و خوب میاد تو بغلت 

درد و اینام داری؟لکه بینی؟؟؟پایین اومدنش دلیلی داره؟؟؟