2777
2789
عنوان

حرف مامانم

446 بازدید | 85 پست

برگشت جلو فامیل به یکی از بچه های فامیل اشاره کرد گفت تو اندازه گووه اینم نیستی

هعی دنیا ....

الان باید از اون دختره متنفر باشم یا مامانم؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مامانت مشکل داره

خیلیم مشکل داره

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

به اون بیچاره چه ربطی داره رفتار مامان خودت مشکل داره ☹️

چون اون قدر مقایسه کرد دیگه از اون طرف بدم میاد حس حسادت پیدا کردم واقعا تا تجربه نکنی نمی دونی چیو می گم

چون اون قدر مقایسه کرد دیگه از اون طرف بدم میاد حس حسادت پیدا کردم واقعا تا تجربه نکنی نمی دونی چیو ...

میفهمم چی میگی . ولی اون طرف زندگی خودشو داره کاری هم با تو نداشته و بدی ای در حقت نکرده . مامانت مشکل داره با این کارش باعث شد شما با اون بنده خدا که هیچ کاری هم نکرده بد بشی و توی دلت عقده بشه . اهمیت نده .

چرا اینجوری بهت گفت حالا ☹️

میفهمم چی میگی . ولی اون طرف زندگی خودشو داره کاری هم با تو نداشته و بدی ای در حقت نکرده . مامانت مش ...

فقط این نیست جلو خاله و دختر خاله و اینا جودی زده که اگه اونا منو از زیر دست و پاش نمی گرفتن خدا می دونست چه بلایی سرم میاد

مهم تر از همه اینا حس حقارت جلو جمع بهم داده

سر اینکه گفتن هی میگی فلان کس از دخترت بهتره گفت دخترم گوه دختر تو هم نمی تونه باشه و هزار تا حرف دیگه

بقیه شنیدن یعنی؟

خودتو ناراحت نکن

خانواده ها همینن بچشون رو ناکافی میبینن

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم

مطمئنم مدام بهت حس گناه و شرم میده ، درسته ؟

یه بار نشد ازم تعریف کنه جلو بقیه کتک میزنه تحقیر می کنه همه کار می کنه

یه بار نشد ازم تعریف کنه جلو بقیه کتک میزنه تحقیر می کنه همه کار می کنه

باید خودت برای خودت مادری کنی . حرف هاش هیچ کدوم حقیقت نداره ، باید خودت به خودت افتخار کنی

یه دفتر بردار تمام چیزای خوبی که راجب خودت کجود داره رو بنویست بیست تا سی تا .

از ظاهرت بگیر تا دست آورد ها و چالش هایی که از پسش بر اومدی .

همرو بنویس

مدام به خودت یاد آوری کن که ارزشمندی

بهترین غذاهادو بخور

با مادرت بحث نکن مسائل خصوصیت رو ازش مخفی نگه دار

بقیه شنیدن یعنی؟ خودتو ناراحت نکن خانواده ها همینن بچشون رو ناکافی میبینن

جلو همه داد زد گه بشنون بار اولش نیست جلو فامیل هزار بار تحقیرم کرده با فش های رکیک و کتک زده بقیه از زیر دست و پاش گرفتن

باید خودت برای خودت مادری کنی . حرف هاش هیچ کدوم حقیقت نداره ، باید خودت به خودت افتخار کنی یه دفتر ...

کآری کرده که اعتماد به نفسم هیچ شده اون دختره رو میبینم میگم چقدر حتما از من سر تره وقتی بهم میگن خوشگل باورم نمیشه میگم مامانم گه گفت تو بی عرضه ترینی