2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 4266 بازدید | 331 پست
کوچیک بودی جناب عزت نفس برا چیته؟ همینکه لاشی بازی رفیقت از احساس و روان یه آدم دیگه برات مهم تره دل ...

شما زود قضاوت میکنی . یه کاره برم به اون دختر اینطوری بگم آدنی که اینقدر کمبود محبت داشته که اینطوری شده قطعا برمیگرده به من یه تیکه میندازه فکر میکنه میخوام میونشون و خراب کنم اون هم فکر میکنه من دنبالشم بعدم میره به رفیقم میگه رفاقت ما رو نابود میکنه.

دیگه خودت که تایید میکنی رفیقت لاشیه توهم از اون بدتر که وسط زنایی و درخواست میدی به بقیه بگو از می ...

من تا الان به هیچ کس درخواست ندادم هدفمم صرفا از اینجا بودن کمک به بقیست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من تا الان به هیچ کس درخواست ندادم هدفمم صرفا از اینجا بودن کمک به بقیست

چه حرفا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 توعه.....خودت به من درخواست دادی چرندم میگی

Money surely brings happiness. با منی که مرد رو آدم حساب نمیکنم از حقوق مردان حرف نزن !....

شما زود قضاوت میکنی . یه کاره برم به اون دختر اینطوری بگم آدنی که اینقدر کمبود محبت داشته که اینطوری ...

اگر مردی جرعت داری این کارو بکن

Money surely brings happiness. با منی که مرد رو آدم حساب نمیکنم از حقوق مردان حرف نزن !....

منکه این کار و نکردم واقعا ولی چی بگم .

نیازی نیست انکار کنی با حتی به حافظه دخترا شک کنی ! خودتو جمع کن 🤣🤣🤣🤣🤣

نیازی نیست انکار کنی با حتی به حافظه دخترا شک کنی ! خودتو جمع کن 🤣🤣🤣🤣🤣

خب حالا که اینطوری تهمت میزنید کاری نمیتونم بکنم . اینجا هم که قطعا همه از شما پشتیبانی میکنن . قاطعانه و همچنان میگم تا الان به کسی درخواست ندادم مگر اینکه یک نفر تاپیک خودکشی زده باشه . موفق باشید

خب حالا که اینطوری تهمت میزنید کاری نمیتونم بکنم . اینجا هم که قطعا همه از شما پشتیبانی میکنن . قاطع ...

یه درخواست تهمت نیست این شمایی که قضاوت میکنی با افتخار من تو ذهنم همچنین چیزی هست

یه درخواست تهمت نیست این شمایی که قضاوت میکنی با افتخار من تو ذهنم همچنین چیزی هست

اخه شما اینطوری میگین . الان هم واقعا اصلا دلم نمیخواست که آزرده بشید بابت تاپیکتون .شرمنده

اخه شما اینطوری میگین . الان هم واقعا اصلا دلم نمیخواست که آزرده بشید بابت تاپیکتون .شرمنده

نیازی به عذرخواهی نیست من بابت یه مرد ناراحت نمیشم