2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 4266 بازدید | 331 پست
خب اون دنبال خوشگذرونیه خودشه فقط

چقدر آشغالن این مردا که با احساسات دختر بازی میکننicon

راه های دیگه هم برای خوشگذرانی هست چرا حتما باید دختر رو وابسته کنه و بعد دلش بشکنه؟icon icon

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا بار صدم بهم ثابت شد پسرا نمک نشناس ترین موجوداتن خاک بر سر بی لیاقتتون کنن

توهم اگر فکر میکنی مردی نه خاله زنک و رفیقت دنبال سو استفاده هست یجوری به اون دختره بففهمون

حالم ازت بهم میخوره با ریختت

Money surely brings happiness. با منی که مرد رو آدم حساب نمیکنم از حقوق مردان حرف نزن !....

برا بار صدم بهم ثابت شد پسرا نمک نشناس ترین موجوداتن خاک بر سر بی لیاقتتون کننتوهم اگر فکر میکنی مرد ...

مگه من کردم که شما حالت از من بهم میخوره آخه . عجبا

منم رفیقم از دخترا برام مهم تره . دیدم دیگه نتیحش و اینجا خواستم آگاهی بدم بدتر کوچیک شدم

مگه من کردم که شما حالت از من بهم میخوره آخه . عجبا منم رفیقم از دخترا برام مهم تره . دیدم دیگه نتیح ...

کوچیک بودی جناب عزت نفس برا چیته؟

همینکه لاشی بازی رفیقت از احساس و روان یه آدم دیگه برات مهم تره دلیل کافی هست برا ثابت کردن ذات کثیفتون

من راهشو گفتم اگر مردی که مطمئنم نیستی

Money surely brings happiness. با منی که مرد رو آدم حساب نمیکنم از حقوق مردان حرف نزن !....

مگه من کردم که شما حالت از من بهم میخوره آخه . عجبا منم رفیقم از دخترا برام مهم تره . دیدم دیگه نتیح ...

دیگه خودت که تایید میکنی رفیقت لاشیه توهم از اون بدتر که وسط زنایی و درخواست میدی به بقیه بگو از می انتظار داری تو اخه