2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 297 پست
واقعیت اینه که سنتون کمه و بی تجربه اید متوجه یه سری حرفا و واقعیت ها نیستین . تا پخته شود خامی بسیا ...

ببینید کی داره نصیحت میکنه حداقل شما دیگه این حرفو نزن جناب مهندس!

اگه قراره با سرو کله زدن با ادمایی مث شما بخوام پخته و با تجربه بشم ک اووووووع کلاهم پس معرکست!

شما خودت اول یادبگیر چجور راجب کسی ک همجنس مادرته درست رفتار کنی بعد بیا اینجا کلاس نصحیت بذار!

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

😂😂بذار بخونه بلکه طرز رفتار درست با ی خانومو ک مامانش یادش نداده رو یادبگیره

با ی آقای ازدواج میکنم ک مثل ملکه ها باهام رفتار کنه ن اینجور آدما

هرچند من همچین آدمی تو دستو بالم هست پسر عمومه همین الان تو اتاق عمله و سر جراحیش ی بخش فاصله داریم اما من خودم نمیخوام ادامه بدم ازدواج فامیلی درد نمیخوره وگرنه خیلی خواهانه

پروفایل خودمم کپی نشه .. آیدای شاملو💜

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببینید کی داره نصیحت میکنه حداقل شما دیگه این حرفو نزن جناب مهندس! اگه قراره با سرو کله زدن با ادمای ...

من توهین کردم ؟ حرف بدی زدم؟ جز احترام بوده؟ حرفای خودتون و ببینید .

همون بخدا دمت گرم یادم بمونه تورو اینجور جاها تگ کنم من خیلی دختر آرومیم بی سرو صدا تو بحث ها اصلا د ...

خیالا راحت مث کوه پشتتم

خواهر جواب این زن ستیزارو اگه مث خودشون ندیم پرو میشن دم در میارن اومده تو سایتی ک 90درصدش خانومه بلبل زبونی میکنه!

با ی آقای ازدواج میکنم ک مثل ملکه ها باهام رفتار کنه ن اینجور آدما هرچند من همچین آدمی تو دستو بالم ...

منم همین و میگم . همیشه میگم به همه با پسرعموی پزشکشون ازدواج کنن . باشه .

خیالا راحت مث کوه پشتتم خواهر جواب این زن ستیزارو اگه مث خودشون ندیم پرو میشن دم در میارن اومده تو س ...

وای عزیزم خیلی گلی بخدا

ولی من کلا اعصاب اینجور چیزا ندارم یعنی حالی برام نمیمونه از خستگی میدونی

با ی آقای ازدواج میکنم ک مثل ملکه ها باهام رفتار کنه ن اینجور آدما هرچند من همچین آدمی تو دستو بالم ...

وای وایییییی اخیییی خدا قلبم اکلیلی شد منم یکی تو زندگیم هست مث ملکه باهام رفتار میکنه اما خیلی دو دلم(:

وای وایییییی اخیییی خدا قلبم اکلیلی شد منم یکی تو زندگیم هست مث ملکه باهام رفتار میکنه اما خیلی دو د ...

دودل برا چی دردت ب قلبم اگه خوبه اوکی بده

منم متاسفانه ی جوریم کلا

من توهین کردم ؟ حرف بدی زدم؟ جز احترام بوده؟ حرفای خودتون و ببینید .

جز احترام بوده؟ کسی ک برگرده با حالت تحقیر امیز بگه برو اشپزیتو بکن این اسمش احترامه؟ میدونستی وقتی داری همجنس منو بد و اویزون جلوه میدی در کنارش مادر و خواهر خودتم بد جلوه میدی؟ من ادم مرد ستیزی نیستم اتفاقا دورو برم پر از مرداییه ک با عشقو محبت به زناشون نگاه میکنن کم حالشونن

الانم خودتونو به مظلومیت نزنین ک کسی دلش به حال ی مرد زن ستیز ک فکر میکنه زن ضعیفست نمیسوزه

دفعه ی بعدم ک خواستی راجب همجنسم نظر بدی دوبار فکر کن چون بقیه به ملایمت من رفتار نمیکنن

وای وایییییی اخیییی خدا قلبم اکلیلی شد منم یکی تو زندگیم هست مث ملکه باهام رفتار میکنه اما خیلی دو د ...

اجی من میرم هر وقت کاری داشتی یا هرچیزی خواستی بدون برو برگرد من درخدمت شمام هر درد دلی یا چیزی

من اینجا بمونم سردرد میگیرم

دودل برا چی دردت ب قلبم اگه خوبه اوکی بده منم متاسفانه ی جوریم کلا

خب راستش خانوم یکم نسبت بهش بدن میترسم از اینده ی نامعلوم توی این مملکت با این وضعیت دلار

وای عزیزم خیلی گلی بخدا ولی من کلا اعصاب اینجور چیزا ندارم یعنی حالی برام نمیمونه از خستگی میدونی

اره خودمم شاغلم میدونم چی میگی ولی همیشه سعی کن اول اروم باشی بعد در ارامش تمام جواب اینجور افرادو بدی با مغز باز نه با تند خوییی

جز احترام بوده؟ کسی ک برگرده با حالت تحقیر امیز بگه برو اشپزیتو بکن این اسمش احترامه؟ میدونستی وقتی ...

من گفتم زن ضعیفست ؟ منی که دارم میگم چرا یه دختر باید این قدر خودش و پایین بیاره و خود تحقیری کنه . چرا عزت نفسش و نادیده بگیره . فقط یه چرای ساده؟ وگرنه کدوم پسری بدش میاد؟ من اگه گفتن آشمزیت و بکن منظورم اونطوری نبوده که فکر میکنی،. از اول بد برداشت کردی