2777
2789
عنوان

دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 297 پست
همون من هیچ وقت نمیخوام با اینجور آدمای هرگز هرگز تاکید میکنم بازم هرگز ازدواج کنم

عزیزم این افراد جز اون دسته از ادماییی هستن ک تو جامعه کسی براشون ارزشی قائل نیست پس تصمیم میگیرن عقده هایی ک از کودکی تا این سن داشتنو در فضای مجازیییی خالی کنن

نمونه ی بارزش این پسر بچه ایه ک تاپیک زده!

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این افراد جز اون دسته از ادماییی هستن ک تو جامعه کسی براشون ارزشی قائل نیست پس تصمیم میگیرن عق ...

حرفات حرفات تک تک حقه کاش میشد میزدی سر در اینا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پروفایل خودمم کپی نشه .. آیدای شاملو💜

حرفات حرفات تک تک حقه کاش میشد میزدی سر در اینا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین عاشق بحثای اینجوریمااا ی جوری میشورم پهن میکنم طرف دهنش بسته میشه اشکاش راه میفته😂😂

ن بابا آنلاینه داره بی سرو صدا میخونه

😂😂بذار بخونه بلکه طرز رفتار درست با ی خانومو ک مامانش یادش نداده رو یادبگیره

ببین عاشق بحثای اینجوریمااا ی جوری میشورم پهن میکنم طرف دهنش بسته میشه اشکاش راه میفته😂😂

واقعیت اینه که سنتون کمه و بی تجربه اید متوجه یه سری حرفا و واقعیت ها نیستین . تا پخته شود خامی بسیار سفر باید .

اره نکن

معلومه ی خانوم شاغل تحصیل کرده.با عزت نفس. خوشگل.خانوم.مستقل. به پسرایی مث تو نگاهم نمیکنه خیالت راحت

همون بخدا دمت گرم یادم بمونه تورو اینجور جاها تگ کنم

من خیلی دختر آرومیم بی سرو صدا تو بحث ها اصلا دست و پام شل میشه بخدا

پروفایل خودمم کپی نشه .. آیدای شاملو💜