2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 81 پست
در ۳ ثانیه نه عزیزم تمام اعضای داخلی رو میترکونه وحشتناکه مرگش

من الان فهمیدم عزیزم تا قبل این نمی دونستم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان توقع داری بهت بگم چیه؟ دختر زندگی کن میدونم سخته

ذاتا بگی حتی ن حق تنهایی بیرون رفتن ندارم سه هزار تومن هم جیبم نیست که برم زارتی بخرم

فعلا مجبورم بگذرونم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

عزیز در زندگی هدف داشته باش وبراش تلاش کن راحت بخوری وبخوابی که نمیشه اینده برات درست نمیشه حتما تلاشت رو بکن الان مثل قدیم هم نیست حتی تو خونه که نشستی کلاس های اموزشی مجازی وبعد هم اشتغال زایی ودرامد وسربلندی خودت

خواهشا دگه نیا دم از ناامیدی ومرگ بزن یه دوست خوب وهمراه وهم جنس هم میتونه برات خوب باشه چرا در درجه اول شما میخواید با جنس مخالف طرح دوستی بریزید مگر هم جنسای خودمون که ادم خوب ولایقی برای دوست شدن باشند نیستند که شما خیال میکنی با دوست پسرتون حالتون خوب میشه ....

عزیز در زندگی هدف داشته باش وبراش تلاش کن راحت بخوری وبخوابی که نمیشه اینده برات درست نمیشه حتما تلا ...

عزمزمه من جنس موافق هیچ کس پیشم نیست هر کی برا خودش یه گرفتاری داره تا زنگ نزنم زنگ هم نمی زنن وگرنه دیوونه نیستم که عقده محبت یکی رو داشته باشه از فرط تنهایی اینو گفتم

و قسمت ترسناکش اینجاست که هیچ کاری نمیتونن بکنن فقط تو ای سی یو بستری میکنن منتظر میمونن تا فوت بشه

هعی خدا چه زندگی هست این زندگی

نه منظورم به شما نیست شما میاید یه چیزی میگید اما فرصت طلبا میان اینجا تبلیغ خودشون گفتم یکی دگه مون ...

اهان پس فکر کردم به من می گید ببخشید

چون یکی دیگه اومد گفت کجا می فروشن گفتم بازار و خلاص کننده در ۳ ثانیه چون نمی دونستم زجر میده الان فهمیدم برا همین گفتن معرفی نکن

الان مگه تغییر دادی اسمتو زندگیت بهتر شده؟

نه فعلاً تغییر ندادم ، اما کامل به محاسباتش آشنام

مبدونم چه اسمهایی برام خوبه ( چند ماه پیش برای تغییر اسم { از طریق علم اسامی و محاسباتش } رفتم دفتر یک روحانی که از قضا استخاره به قرآن هم میگیره و عجیب همیشه درست در میاد [ ینی خدب بیاد بریم یراغ اوندکار منفعت مالی و غیره میبینیم ،،، بد بیاد بریم یراغ اون کار ضرر مالی و غیره میبینیم ]

تو دلم نیت کردم اسممو عوض کنم همزادم مسلمان بشه {{{ البته با این اسم فعلیمم همزادم مسلمان هست و خیلی کمکم میکنه ، همیشه نگهدارمه }}} ارتعاش اسمم هم بشه اشرافی عالی : حاج آقا قرآن باز کرد گفت این کار زحمت داره ، استقامت میخواد ، استقامت کن که نتیجش عالیه ، معطل نکن و برو سراغ این کار

آیت الله واسعی زنجانی ( باباشم روحانی بود استخاره خم میگرفت سال ۶۱ فوت میکنه مشهور به میرزا عبد الرحیم واسعی زنجانی ، پسرش جانشینش میشه )

پسرش رو همه اسم پسر میرزا عبد الرحیم استخاره چی میشناسن

نه فعلاً تغییر ندادم ، اما کامل به محاسباتش آشنام مبدونم چه اسمهایی برام خوبه ( چند ماه پیش برای تغی ...

خب تغییر دادی نتیجه گرفتی خبرم کن

۳ ثانیه نیست ۳ تا ۸ ساعته دقیقه به دقیقه انگار با طناب دار اعدام میشی

اره بهم گفتن قبل این نمی دونستم