بچم از دیشب تب شدید داره ۳ و نیم سالشه...دیشب با پروانه و پاشویه یکم پایین اومد...صبح دوباره نبش شدید شد رسید روی ۳۹.۱ شیاف استا گذاشتم پایین نیومد...یکساعت بعدش شیاف دیکلوفناک ۵۰گذاشتم پایین تر اومده...نبش روی ۳۷.۸ رسیده..الان نیمساعته شیاف زدم ...چقدر طول میکشه قطع بشه؟؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
الان به خاطر اینکه معده اش خالی بود پروفن ندادم شیاف زدمهنوز تبش قطع نشده از ۳۹ رسیده ب ۳۷.۸
نگران نباش فقط کنترل کن تبش و چون اتاق بغلی خانومه میگفت پسرم کلی بیرون بازی کرد اومد خونه دیدم تب بالا داره و دور از جون بچه هامون تشنج کرد به بچه آب بده و نذار زیاد فعالیت کنه که انرژیش تحلیل بره البته شما خدارو شکر حواستون هست نگران نباش
آزمایش دادی؟الان تبش قطع شده؟دختر من کوچیکتر که بود بستری شد عفونت گوش داشت..خونش هم عفونت داشت
من یه بار تو بیمارستان آزمایش دادم دکتر دیروز گفت قبول ندارم باید بری آزمایشگاه معتمد من باز دیروزم آزمایش داد دیروز پسرم گوشش و نشون میداد که درد میکنه ولی متخصص گفت گوشش نیست سرشه که درد میکنه نه هنوزم تحت درمانه تازه ساعت شیش بهش۵سیسی سفیکسیم دادم