2777
2789
عنوان

تب شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا پایین نمیاد..مجبور شدم...پاشویه هم بیدار شد نداشت دیگع

شیافم اگہ میزنی باید بینش 4 ساعت فاصلہ باشہ برا شیاف بعدی

دخترم منم این ویروسو گرفت 3 روز کامل تب داشت

حتما ببرش دکتر عزیزم شاید نیاز بہ سرم باشہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
نه من بیمارستان بودم خوب به همه شیاف میدادن البته طبق تجویز پزشک اتفاقا ایبوپروفن خطرناکه به خصوص با ...

الان به خاطر اینکه معده اش خالی بود پروفن ندادم شیاف زدم

هنوز تبش قطع نشده از ۳۹ رسیده ب ۳۷.۸

شیافم اگہ میزنی باید بینش 4 ساعت فاصلہ باشہ برا شیاف بعدیدخترم منم این ویروسو گرفت 3 روز کامل تب داش ...

چجوری کنترل میکردی

دخترم بد تب میکنه...اصلللا خیلی سخت میاد پایین خیللی

الان به خاطر اینکه معده اش خالی بود پروفن ندادم شیاف زدمهنوز تبش قطع نشده از ۳۹ رسیده ب ۳۷.۸

بدون سفیکسیم یا چرک خشک کن که قطع نمیشه چون عامل عفونت تو بدن وجود داره ببرش دکتر حتما با تجویز پزشک داروی چرک خشک کن بده

عفونت و التهاب البته دیروز که متخصص خوب و با تجربه بردم گفته خونش عفونی شده متخصص خوب ببر صرفا متخصص ...

آزمایش دادی؟

الان تبش قطع شده؟

دختر من کوچیکتر که بود بستری شد عفونت گوش داشت..خونش هم عفونت داشت

بدون سفیکسیم یا چرک خشک کن که قطع نمیشه چون عامل عفونت تو بدن وجود داره ببرش دکتر حتما با تجویز پزشک ...

خدا کنه زود تبش قطع بشه...من از تب خیللللی میترسم..🥺

شوهرم همش سرمایه دست تنهام بیشتر

الان به خاطر اینکه معده اش خالی بود پروفن ندادم شیاف زدمهنوز تبش قطع نشده از ۳۹ رسیده ب ۳۷.۸

نگران نباش فقط کنترل کن تبش و چون اتاق بغلی خانومه میگفت پسرم کلی بیرون بازی کرد اومد خونه دیدم تب بالا داره و دور از جون بچه هامون تشنج کرد به بچه آب بده و نذار زیاد فعالیت کنه که انرژیش تحلیل بره البته شما خدارو شکر حواستون هست نگران نباش

نگران نباش فقط کنترل کن تبش و چون اتاق بغلی خانومه میگفت پسرم کلی بیرون بازی کرد اومد خونه دیدم تب ب ...

ممنون عزیزم که جواب دادی♥️

دوساعت دیگه میبرمش دکتر شاید برای سرم بزنه

آزمایش دادی؟الان تبش قطع شده؟دختر من کوچیکتر که بود بستری شد عفونت گوش داشت..خونش هم عفونت داشت

من یه بار تو بیمارستان آزمایش دادم دکتر دیروز گفت قبول ندارم باید بری آزمایشگاه معتمد من باز دیروزم آزمایش داد دیروز پسرم گوشش و نشون میداد که درد میکنه ولی متخصص گفت گوشش نیست سرشه که درد میکنه نه هنوزم تحت درمانه تازه ساعت شیش بهش۵سیسی سفیکسیم دادم