2777
2789

عاشقشم واقعا

جونمم میدم براش. کل زندگیمه این مرد

درکم میکنه حمایتم میکنه بخاطر من تو روی همه وایمیسه دست و دلبازه

عشق منههه

پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشقشم واقعاجونمم میدم براش. کل زندگیمه این مرددرکم میکنه حمایتم میکنه بخاطر من تو روی همه وایمیسه د ...

پس واقعا عشق یه مرد وجود داره؟🥹به نظرت میتونه نصیب منم بشه؟من تجربیات بدی داشتم به همین خاطر فکر میکنم مردا هیچ زنی رو دوست ندارن و عاشقنمیشن و دلبسته

چرا نیاد عزیزم حتما میاد همونی که منتظرش بودی

دیگه اصلا ایمان ندارم به عشق یه مرد تجربه های بدی داشتم حس میکنم اگه بیاد هم نمیتونم دیگه بهش اعتماد مطلق داشته باشم و خودمو بهش بسپارم

آره شوهرم خوبه

بستگی داره رویایی از نظر شما چی باشه

بحث و دعوا میکنیم گاهی اما به یک روز نرسیده حرف میزنیم و روز بعد بابت حرفامون کلی میخندیم

قسط زیاد داریم ولی ماهی یکبار فقط چیزایی که لازم داریم و کاربردی هست برای خودمون میخریم

برای من حرف زدن باهاش بهترین تفریح و لحظات عمرمه

این شکلی نیست که همیشه توی کارتم پر از پول باشه اما هروقت چیزی ازش بخوام نه نمیگه چون میدونه زن به فکری هستم و بعد از کلی بالا پایین درخواست کردم ..

این شکلی هم نیست که سرکار دائم پیام بده حالمو بپرسه اما از ته قلبم میدونم که برای زندگیمون تلاش میکنه

از نظر خودم خوشبختیم و شکر گذار زندگی و همسرم

☁️

پس واقعا عشق یه مرد وجود داره؟🥹به نظرت میتونه نصیب منم بشه؟من تجربیات بدی داشتم به همین خاطر فکر می ...

چرا نباشههه نصیب توام میشهه

من قبل این ازدواجم رابطه قبلیم اکسم بهم خیانت کرده بود

دروغ چرا پولداری ملاکم بود صبوری خوشگلی قدبلندی مرد بود تستسترون اقا بودن خوش اخلاق

همشون ملاکم بود

و اینطور ادمی نصیبم شد

پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم .

دیگه اصلا ایمان ندارم به عشق یه مرد تجربه های بدی داشتم حس میکنم اگه بیاد هم نمیتونم دیگه بهش اعتما ...

عشق من درکت میکنم

مگه رابطه قبلیت شکست خوردی

چرا نباشههه نصیب توام میشههمن قبل این ازدواجم رابطه قبلیم اکسم بهم خیانت کرده بوددروغ چرا پولداری مل ...

منم کات کردم آدم بدی بود فوق العاده سمی ولی بهش اعتماد داشتم آسیب دیده اعتمادم میترسم فردا پس فردا تو ازدواجم بهومشکل بخورم چون دیگه به هیچکس اعتماد ندارم