2777
2789
چرا نباشههه نصیب توام میشههمن قبل این ازدواجم رابطه قبلیم اکسم بهم خیانت کرده بوددروغ چرا پولداری مل ...

منم دقیقا ملاکم خوشگلی و پولداری و آقا بودنه از هر لحاظی🥹اما آقا بودنش از همه مهمتره آدم خوبی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کات کردم آدم بدی بود فوق العاده سمی ولی بهش اعتماد داشتم آسیب دیده اعتمادم میترسم فردا پس فردا ت ...

اتفاقا میدونی کسایی که تو رابطه قبلیشون شکست خوردن بهترینو پیدا میکنن؟نمونش من

پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم .

اتفاقا میدونی کسایی که تو رابطه قبلیشون شکست خوردن بهترینو پیدا میکنن؟نمونش من

اخه میترسم مثلا دیگه یه مرد بیاد بگه دوستت دارم من بهش اعتماد ندارم عشقشو باور ندترم اینا لطمه میزنه بعد ها

منم دقیقا ملاکم خوشگلی و پولداری و آقا بودنه از هر لحاظی🥹اما آقا بودنش از همه مهمتره آدم خوبی باشه

وای دقیقا هرچقدر بگیم مهم نیست خیییلی مهمه درواقع

پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم .

چجوری قبول شدید خیلی خوندید؟منم هدفم پزشکی یا داروعه

اره واقعا

روزی 8 ساعت یا 9 ساعت اینا

پشت کنکور هم نبودم

اخه میترسم مثلا دیگه یه مرد بیاد بگه دوستت دارم من بهش اعتماد ندارم عشقشو باور ندترم اینا لطمه میزنه ...

اصلا از قیافه یکیم میشه فهمید دروغ میگه یا نه

اینارو میشه فهمید

در ضمن خیلیم وابسته نشو

منم وابسته بودم و خیانت دیدم

اصلا از قیافه یکیم میشه فهمید دروغ میگه یا نهاینارو میشه فهمیددر ضمن خیلیم وابسته نشو منم وابسته بود ...

اون اکسم قیافش میدید میگفتی آدم حسابیه اما دریغ از ذره ای آدم بودن حتی

اره واقعاروزی 8 ساعت یا 9 ساعت ایناپشت کنکور هم نبودم

از سال چندم شروع کردید به خوندن میشه توصیه بکنید به من چیکار کنم جیکار نکنم مشاور خوب میشناسید برای دوازدهم؟🥹 همسرتونم پزشکن؟

اون اکسم قیافش میدید میگفتی آدم حسابیه اما دریغ از ذره ای آدم بودن حتی

از رفتاراش که دیگه میشد فهمید دیگه بنظرم

از سال چندم شروع کردید به خوندن میشه توصیه بکنید به من چیکار کنم جیکار نکنم مشاور خوب میشناسید برای ...

من فقط سه ماه اخرو خوندم ولی بکوب و زیاد

اره

همسرم داروخونه داره

من فقط سه ماه اخرو خوندم ولی بکوب و زیادارههمسرم داروخونه داره

میشه اگه مشاور داشتید بهم معرفی کنید؟باز خوب باهوش بودید تو سه ماه قبول شدید😍

حالا من دلم شوهر شرکت دار میخواد😂