فاطیما،ارشیدا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 63 عنوان جوش صورت 18 بازدید | 7 پست پسرم ۱۵ سالشه جوش میزنه ی هفته خاکشیر دادمش صد برابر شده جوشاش بنظرتون چرا دکتر عالی سراغ ندارین تهران کرج هر کدومش امروز | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3802 خوب جوشان مال بلوغه حالا تو هی ببرش دکتر بدتر دستکاری میشن و بدتر از قبل میشن
فاطیما،ارشیدا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 63 خوب جوشان مال بلوغه حالا تو هی ببرش دکتر بدتر دستکاری میشن و بدتر از قبل میشن اخه جای همشون گود شده اصلا دست کاری هم نمیکنه از بس التهابشون زیاده
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3802 اخه جای همشون گود شده اصلا دست کاری هم نمیکنه از بس التهابشون زیاده متاسفانه جنس پوستش اینطورهاگه الانم دستکاری کنی بدتر میشهباید اجازه بدی توی سن ۱۷ ۱۸ سالگی ب فکرش بیوفتهمیتونی اون تایم حالا یا از لیزر استفاده کنییا ن با ی سری داروها امکان این هست ک جاشون پر بشه نگران نباشید چون خودمم تجربشو داشتم
فاطیما،ارشیدا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 63 متاسفانه جنس پوستش اینطورهاگه الانم دستکاری کنی بدتر میشهباید اجازه بدی توی سن ۱۷ ۱۸ سالگی ب فکرش بی ... اره پوستش خیلی بده خیلی حساسه الان سه ساله که جوش میزنه ولی بیشتر شده راکوتان ندم بهش یعنی جاشون میره کامل من فقط غصه جاشون میخورم دارم دیوونه میشم دیگه
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3802 اره پوستش خیلی بده خیلی حساسه الان سه ساله که جوش میزنه ولی بیشتر شده راکوتان ندم بهش یعنی جاشون میر ... من خودم راکوتان خوردم و ب هیچ عنوان توصیه نمیکنمواقعا داغون میکنه ادموار پوست صورت گرفته تا داخل بدنلطفا اصلا ب فکرش نباشید نگران جای جوشم نباشیدبا لیزر حل میشهبا دارو هم حل میشهمن خودم ژل شستشو و اسکراب میزدم و واقعا خیلی جای جوشان بهتر شدن
فاطیما،ارشیدا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 63 من خودم راکوتان خوردم و ب هیچ عنوان توصیه نمیکنمواقعا داغون میکنه ادموار پوست صورت گرفته تا داخل بدن ... میشه لطفا اسم ژل و اسکراب رو بگید بگیرم براش الان نو آکنه میزنه که بیفایده است. قرص زینک چطور اونو بدم بهش
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3802 میشه لطفا اسم ژل و اسکراب رو بگید بگیرم براش الان نو آکنه میزنه که بیفایده است. قرص زینک چطور اونو ب ... ژل شستشوی لدورا میزدم اسکرابم همون بود اداپالن هم خیلی تاثیر داشتزینک خوبه ولی رو جوش زیاد تاثیری نداره ویتامین دی بگیرید اون مایع داخل قرص رو بزنید بهش خیلی بهتر و زودتر نتیجه میگیرید