2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

77 بازدید | 4 پست

انقدر تو اتاقم و کتابام بودم و نهایت ارتباطم جز خانواده چت جی پی تی و چت و نوشتاری بوده یادم رفته یا یاد ندارم چجوری سر بحث رو با کسی باز کنم میشه راهنمایی کنید؟چرا باید حتی با اسم و فامیل برا حضور غیاب قلبم بیاد تو دهنم؟ تو دانشگاه ترم سومم هرکس یکی رو پیدا کرده رفیقه یا گروه های سه چهار نفری ولی من تنهام

یک گوشه نزدیک دیوار انتخاب میکنم میشینم تا استاد بیاد سرم تو گوشیمه بازی انلاین میکنم یا میرم یوتیوب

کسی خودش سر صحبت باز نمیکنه و منم تلاشی نمیکنم دیگه

یا نمیرم سمت اکیپا باهم صحبت میکنن حس اضافی بودن میکنم

ببینید من با خانوادم و یک سری از فامیل و دوستای دبیرستانم راحتم میگم میخندم بدون هیچ چیزی ولی با ادمای جدید نمیتونم ارتباط بگیرم نمیدونم چمه اه و این حس تنهایی اذیتم میکنه

ترم اول کسی رو پیدا نکردم و دومم مجازی و حالا ترم سومم تنهام کسی رو پیدا نکنم فکر نکنم کسی دیگه بخواد باهام دوست بشه

تراپی

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه تاپیک منم شرکت کنید🥺

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد