2777
2789
عنوان

مامانم گیجه خیلی 😭😭😢

103 بازدید | 10 پست

اصلا انگار تو یه دنیای دیگه سیر میکنه ببخشید ولی چیزی نمیفهمه انگار کلا،ساده ترین چیزا رو متوجه نمیشه

پیر هم نیستا 50سالشه!

بخوام مثال بزنم مثلاً ما خونمون مونو صفر تا صد خودمون ساختیم

بعد الان ۷ ساله تو این خونه ایم و مثل همه ی خونه ها کابینت هست و یخچال یه جایی داره بین کابینتا،یکبار برگشت گفت این یخچالتون از اول اینجا بوده یا خودتون خریدین؟؟؟

آخه چجوری میشه زمین خشک و خالی یخچال داشته از اول؟؟!

الان عمه ی شوهرم زنگ زده فوت زنداییم رو تسلیت گفت و شماره ی مامانمو گرفت به اونم زنگ بزنه واسه تسلیت

به مامانم زنگ زدم میگم عمه زنگ زد شمارتو گرفت،برگشته میگه به من واسه چی تسلیت بگه؟؟!!

وای دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

هیچ کدوم از اعضای خانوادم رفتار نرمال ندارن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

عزیزم

مامانتو دوس داشتم

خدا حفظش کنه

سایه ش مستدام

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثه مامان منه 😍زیاد حساس نباش بهش. گناه داره. حالا من اینو میگما ولی گاهی از دستش جنون میگیرم ولی خ ...

خجالت زده نمیشی؟

میگم حالا خوبه زنگ زدم بهش گفتم فلانی میخواد بهت زنگ بزنه وگرنه فکر کن برمیگشت به طرف میگفت واسه چی تسلیت میگی؟!

خجالت زده نمیشی؟ میگم حالا خوبه زنگ زدم بهش گفتم فلانی میخواد بهت زنگ بزنه وگرنه فکر کن برمیگشت به ط ...

چرا. خیلی زیاد. حتی گاهی خواهرم خودشو میزنه از دستش.

ولی خب مامانم واقعا معصوم هس. انگار کودکه. اصلا حواسش نیس. چیزی به اسم سیاست نداره. فک میکنه باید همه جا راست بگه.

حالا خاله هام خیلی حواس جمع و زیرکن. زنای خوبی ان ها ولی زرنگن. نمیدونم چرا این اینطوریه.

اینقد ازین کاراش حرص خوردیم که من یکی دیگه پذیرفتم فایده نداره همینه دیگه

چرا. خیلی زیاد. حتی گاهی خواهرم خودشو میزنه از دستش.ولی خب مامانم واقعا معصوم هس. انگار کودکه. اصلا ...

خیلی سخته اصلا انگار بلد نیستن کجا چجوری رفتار کنن یا حرف بزنن،مثلاً مهمون اومده اینم دیگه خسته شده ولی بابام تعارف میکنه به مهمون میگه حالا بمونین مامانم برمیگرده جلوی مهمون خیلی ضایع به بابام اشاره میکنه میگه نگو بمونن!اخم میکنه

عمه هام ازش پرسیده بودن نوه هاتو چقدر دوست داری؟؟برگشته گفته نمیدونم معمولی!!

درکی از اطرافش نداره انگار حتی خونه ی من و جاریم کنار همه ولی دوتا در کاملا جداست فکر کن بعد اینهمه مدت که اومده و رفته یکبار اشتباهی در اونا رو زده بود گفته بود عه فکر کردم خونه ی دخترم اینه!

خیلی سخته اصلا انگار بلد نیستن کجا چجوری رفتار کنن یا حرف بزنن،مثلاً مهمون اومده اینم دیگه خسته شده ...

یه سوال! بابات سختگیر نبود؟

آخه بابای من هم سخت گیر بود هم بداخلاق اینم خیلی کوچولو بود که زنش شد. اختلاف سنیشون هم ده سال بیشتره.

اینم شبیه یه کودک خجالتزده و دستپاچه مونده. یعنی مجال رشد پیدا نکرده. آخه اگه ژنتیکی بود که خواهر برادراش واقعا زرنگن. مامان بزرگمم زن زیرکی بود. پس این چرا اینجوریه من موندم واقعا.

یه سوال! بابات سختگیر نبود؟آخه بابای من هم سخت گیر بود هم بداخلاق اینم خیلی کوچولو بود که زنش شد. اخ ...

نه بابا اتفاقا بابام کلا کاری به چیزی نداره سنشون هم یکیه

من فکر میکنم چون از اجتماع دور بودن اینجوری شده از اول زندگی اومدن دور از خانواده و فامیل زندگی کردن هیچی بلد نیست نه حرف زدن نه آداب اجتماعی نه سیاستی چیزی

من خودم سن کم ازدواج کردم درسته اشتباهه ولی خداروشکر زود از اون خانواده در اومدم بیرون تو خانواده و فامیل شوهرم خیلی چیزا دیدم و یاد گرفتم وگرنه الان ابجیم مثلاً ۱۶ سالشه مثل مامانمه رفتارش،مربی باشگاه بهش تسلیت گفت برگشت پرسید تسلیت واسه چی؟؟

دقیقا مثل مامانمه

منم مامان بزرگم و خاله هام اصلا اینجوری نبودن و نیستن اینا بینشون نابغه شدن🤐🤐

نه بابا اتفاقا بابام کلا کاری به چیزی نداره سنشون هم یکیه من فکر میکنم چون از اجتماع دور بودن اینجور ...

آها. همینه پس.

خیلی مهمه ادم ارتباط داشته باشه با دیگران و توو اجتماع باشه. باعث میشه حواس جمع بشه.