2777
2789
عنوان

ترس پسرم

155 بازدید | 24 پست

خانوم آ سلام ،پسرم ۵ سالشه یه خواهر کوچیک تر از خودشم داره،من چند وقتی بود همسرم روزا سر کار بود من شب ها،به خیالم بچه هام پیش باباشونن کار کردن من حدودا۶ ماهی طول کشید تا اینکه یک مدت بخاطر بچهام سر کار نمیرم،اما مشکل من اینکه جدیدا پسرم خیلی میترسه حتی تا دستشویی میرم فرار میکنه دنبالم میاد کودک میبینه تا داخل حیاط برم ببینه نیستم به شدت میترسع و گریه میکنه؛قبلا اصلا اینطور نبودن،خودشون میگن تو نبودی بابا ما رو خونه تنها میذاشت میرفت مغازه،

الان اگ راحلی دارین بگین من چیکار کنم بچه انقد نترسه اذیت نشه،چند روز دیگه باید بره مدرسه من ک نمیتونم اونجا کنارش باشم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه نمیگید همسرتون روز رو سرکار بود؟ پس شبا بچه هارو میذاشته کجا میرفته؟

خیلی آسیب بدی دیدن بچه ها.. با یه روانشناس کودک صحبت کنید حتما.

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

مگه نمیگید همسرتون روز رو سرکار بود؟ پس شبا بچه هارو میذاشته کجا میرفته؟ خیلی آسیب بدی دیدن بچه ها.. ...

رفته مغازه یا نونوایی بعضی وقتها ک بارون بود بچه ها رو نمیبرده،الان این ترس چطوری از سرشون در بیارم

بهش میگی ادبیاتش مشکل دارهبعد خودت اینا رو میگی؟ هرچی چیز عجیبه من فقط اینجا میبینم

برو بابا دیگه حوصله تورو ندارم رو من ریپلای نکن اصلا

مرد و نر خر های بیشرف و بی ناموص سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده🫤🫤🫤مگه کوری زدم درخواست نده

رفته مغازه یا نونوایی بعضی وقتها ک بارون بود بچه ها رو نمیبرده،الان این ترس چطوری از سرشون در بیارم

کنارشون باش مدام بغلشون کن و ببوسشون

بهشون یادآوری کن که کنارشون هستی و مراقبشونی

کم کم بهتر میشن

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

پسر منم همینجوری چند روزیه دارم باهاش کار میکنم من از هوش مصنوعی کمک گرفتم مثلا بهش میگم که اون چیزی میاد و تورو میخواد بترسونه آقای نگران هست اون میخواد تو بترسی تا خودش قوی بشه ولی تو باید شکستش بدی و نترسی اگه نترسی تو قوی تر میشی و اون شکست میخوره اولش یکم سخته ولی تو هی براش مرور کن وقتی میخواد بترسه بهش بگو پسرم نکنه یادت رفت که باید آقای نگران که میاد تو ذهنت رو باید شکست بدی سریع خودش برمیگرده بهش بگو بگه من تورو شکست میدم فک کردی تو از من قوی تری ؟ نخیر من نمیترسم از چیزی پس من قوی ترم برو پی کارت