2777
2789
عنوان

ترس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
من تعلیق نمیشم😂😂از حرص بمیررررررررررربمیر از حرص بدبخت فشاریرو منم ریپلای نکناقا من نمیخام رو من ر ...

@niniyar لطفاً حواستون بهشون باشه

منتظرم بیتربیت بودنتو بیشتر نشون بدی عزیزم

اون موقع من بهت میخندم😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بهش میگی ادبیاتش مشکل دارهبعد خودت اینا رو میگی؟ هرچی چیز عجیبه من فقط اینجا میبینم

بابا معلوم نیست اینا از کجا اومدن

چجوری بار اومدن جدا

لطفاً ‌برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید ❤🌿
دهن ننه بابای توام ریدممممممممممم صدبار با این بچه خری که تربیت کردنخب رو من ریپ نکن گوهبرو هرچی میخ ...

@niniyar لطفاً پیگیری کنید ایشون قبلا با منم درگیری داشتن اصلا معلوم نیست از کجا اومدن که انقدر بیشخصیته

@niniyar لطفاً پیگیری کنید ایشون قبلا با منم درگیری داشتن اصلا معلوم نیست از کجا اومدن که انقدر بیشخ ...

دیدم میگه نی نی یار نمیتونه منو تعلیق کنه

پس نگو میترسه پاک میکنه 😂😂

انقدر همه روش ریپلای زدن که مونده عزیزم شماام لطفاً گزارش بزن که تموم بشه ایشالا

@niniyar عزیزم این کاربر @kkklpzohreh داره به همه توهین میکنه، از ترسش پاک میکنه اما چندتامون که ریپلای کردیم مونده

لطفاً پیگیری کنید