2777
2789
عنوان

تک نیت میگیرم

74 بازدید | 21 پست

با کارت

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین

دوستم داره یا نه

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بهت درخواست دوستی دادم

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

برای منم بگیر 😁

نیتتون؟

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

وای من لطفا🥲

نیتتون لطفا؟

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین دوستم داره یا نه

کارت اول نشون میده که هنوز بینتون کشش عاطفی وجود داره. یه علاقه و پیوند احساسی. شریکتون هنوز نسبت به شما احساس داره. اما هنوز درباره رابطه و آینده تصمیم کاملا قطعی ای نگرفته. کارت بعدی نشون میده که یه چیزی بین شما مانع ایجاد کرده مثل ترس و شک یا احساساتی که زبون آورده نمیشن. یعنی ممکنه همه چیزی که شریک شما احساس میکنه رو نشون نده یا حتی راجع به بخشی از ماجرا در مورد خودش مطمئن نباشه. کارت بعدی کارت بسیار مثبتی هست. نماد احساس متقابل، نزدیک شدن دوباره و شکل گرفتن یک ارتباط دو طرفه هست.

کارت اول نشون میده که هنوز بینتون کشش عاطفی وجود داره. یه علاقه و پیوند احساسی. شریکتون هنوز نسبت به ...

برات حمد خوندم و از خدا میخوام دست به خاک میزنین طلا بشه

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

برمیگرده؟

کارت اول نشون دهنده خاطرات و دلتنگی و برگشت ذهن طرف شما به گذشته هست. خیلی زیاد به گذشته و رابطتون فکر میکنه و این ارتباط هنوز از نظر احساسی کاملا بسته نشده. براتون رقیب دیده میشه که سعی میکنه اون رو منع کنه از ارتباط با شما اما موندگار نیستش. و کارت آخر نشون میده که ازش تماس دارید.