2777
2789
عنوان

تک نیت میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 22 پست
عزیزم وارد رابطه عاطفی میشیم باهم ؟ ممنونممم ✨️🤍

نشانه کشش و علاقه متقابل وجود داره. بین دو نفر احساس یا یک زمینه ای دیده میشه که باعث میشه به هم دیگه نزدیک بشید. ممکنه رابطه برای مدتی در یک حالت بلاتکلیفی بمونه. یکی از شما برای شروع این رابطه اونقدر عجله ای نداره و متنفر یک تغییر در شرایط هست. مثل شرایط مالی. کارت آخر هم نماد شکلگیری احساس تازه، ابراز علاقه و آغاز یک ارتباط عاطفی.

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت اول نشون دهنده خاطرات و دلتنگی و برگشت ذهن طرف شما به گذشته هست. خیلی زیاد به گذشته و رابطتون ف ...

میشه به منم بگییییییی

حسین رو از پنج شنبه ندیدم دلش برام تنگ شده واقعا چقدر ؟؟؟

عزیزم اگه بچه دار بشم هروقت که خونه خریدیم همسرم خونه رو به نامم میزنه؟؟؟

فرهنگیان قبول میشم یا نه؟🥲😂کنکورو دادم منتظرم ببینم دعوت میشم مصاحبه خوب میشه و ...

کارت اول خیلی مثبته. نماد موفقیت، دیده شدن و باز شدن یک مسیر جدید. نشونه امیدوار کننده ای هست. کارت بعدی میگه باید در مصاحبه آرامش داشته باشی، دقت کنی. منطقی و با اعتماد به نفس باشی. ممکنه مصاحبه کننده ها جدی و دقیق باشن و بیشتر از ظاهر و نحوه فکر کردن و پاسخ دادنت بسنجن. کارت آخر هم کارت موفقیت، سربلندی و رسیدن به نتیجه بعد از رقابته. برای قبولی، کارت امیدوارکننده ای محسوب میشه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

کارت اول خیلی مثبته. نماد موفقیت، دیده شدن و باز شدن یک مسیر جدید. نشونه امیدوار کننده ای هست. کارت ...

وایییی دورت بگردم من مرسیییییی🥲🤍🍓

خوشگلا دعا کنید به حاجتم برسم🥲🤍🍓کاربری به تازگی دست دونفره

نشانه کشش و علاقه متقابل وجود داره. بین دو نفر احساس یا یک زمینه ای دیده میشه که باعث میشه به هم دیگ ...

ممنونمممم عزیزجونم✨️🤍

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

برمیگرده؟

اگه آره چه زمانی🥲

چکم میکنه؟

مرسی ازت🌸

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙