2777
2789
عنوان

دلم گرفته

62 بازدید | 9 پست

بعد از یک سال و سه ماه دیشب جدا شدم از نامزدم صیغه بودیم،هرکاری میکردم اون حرف های زشتی که رو میگفت نگه بهم هی میگفت و تکرار میکرد،بهش،میگفتم سعید نگو بدم میاد خجالت نمیکشی اینارو بهم میگی،سرد جوابش رو میدادم توی پیام ها،حتی بهم زنگ میزد میگفت بهم بگو ارضام کن،هی میخواستم نامزدیم رو بهم بزنم یه چیزی مانع رفتنم میشد،حالم بد میشد گریه میکردم،با حرف هاش خرم میکرد،دوشب پیش اومد دنبالم رفتیم داروخونه

برای خودم یه ورق کپسول خریدم برای مامانمم داروش رو گرفتم نمیدونستم آخرین شبیه که ما باهم بیرونیم،دیروز استوری واتساپش رو دیدم زنگ زدم بهش،بهش گفتم این چیه گذاشتیش استوری گفت هیچی در اومد گفت برای مامان و بابام گذاشتمش دلتنگشونم،منم گفتمش خو بگو برای چی گذاشتیش گفت اذیتم نکن کاری نداری گوشی رو از روم قطع کرد،میشه برای ارامش قلبم برام دعا کنید؟؟؟؟

لطفاااااا نرهای هرزه و اشغال درخواست دوستی ندن🚫

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ادامه تاپیکم:

بعد بهش پیام دادم گفتمش عشقم اگه برات جورشد بیا نون هاو کلوچه هارو ببر پیام داد گفت نه مرسی لازم نیست،بهم گفت اخلاق و رفتارت رو عوض کن بعدش بهم پیام بده،منم دیگه کاری بهش ندارم چون نامزدم گی بود،رابطه داره با پسرا🙃😄🥲

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😐😐😐

🤔🤔🤔چته؟

هیچ بهتر که ولش کردی

اون رفت،خودمم هی میخواستم تموم کنم این رابطه رو ولی پشیمون میشدم خدا روشکر میکنم که خودش رفت

بعد اسم این اوبی رو گذاشتی روی کاربریت😐

عزیزم یه سال پیش بود گذاشتمش،اولا خوب بودیم باهم کم کم خودش رو نشون داد حرومزاده

عزیزم یه سال پیش بود گذاشتمش،اولا خوب بودیم باهم کم کم خودش رو نشون داد حرومزاده

آهان...

ببخشید یکم بی ادبی گفتما حلال کن گلی

میخوام تعداد پستهام به ۱۰۰۰ برسه تا یادم نره هزار بار سعی کردم به آدم هایی که هرگز ندیدم کمک کرده باشم

آهان...ببخشید یکم بی ادبی گفتما حلال کن گلی

نه نههه اتفاقا حرفت خیلیییی خوب بود چون لیاقتشو داره