2777
2789
عنوان

پاییز ما و جغد 🍁🦉

142 بازدید | 14 پست

فصل پاییز منطقه ی ما همیشه پیش قدمه و نسبت به جاهای دیگه ۲۰ روزی زودتر میاد

کوچه ی قدیمی ما یک کوچه طولانی بود سمت چپ و راست حیاط هایی بودن که از توشون شاخ و برگ های درخت ها آویزون شده بود به سمت کوچه و یک رود کوچیک از کنار میگذشت

پاییز که میشد برگ های رنگارنگه زرد و نارنجی به زمین میریختن و فضای خیلی قشنگی میساخت

یک حیاطی بود که صاحبی نداشت و در حیاط چندین درخت گلابی بود پاییز ها بخاطر رسیدن گلابی ها میرفتیم گلابی بچینیم

وقتی کودک بودم مثل همیشه برای چیدن گلابی رفته بودم ولی اینبار مهمان جدید و زیبایی داشتیم یک جغد روی درخت نشسته بود اندازش کوچیک بود احساس میکنم بچه بود ولی من مثل همیشه بازیگوشیم گل کرده بود که اونو بگیرم

سبد بزرگ پلاستیکی آبی رنگی دستم بود وقتی این پرنده ی دوست داشتنی روی زمین نشسته بود و حواسش به من نبود از پشت سبد را برگردونم سرش

پرنده رفت داخل قفس پلاستیکی آبی رنگی

وقتی میخاست به عقب نگاه کنه نیاز نبود بدنشو تکون بده فقط سرشو ۱۸۰ درجه میچرخوند خیلی قشنگ بود رنگ قهوه ای روشنی داشت

وقتی کسی نزدیک قفس میشد عصبانی میشد و نوک میزد

اسمشو از پدر بزرگم پرسیدم میگفت این پرنده اسمش اومای هست و باید آزاد کنی چون اگه تو قفس بمونه شوم هست و باید بره

بعد یک روز بازی کردن باهاش راضی شدم ببرم همونجا و آزادش کنم

اومای رفت پی زندگیش

چ قشنگ

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قشنگ بود ✨️ صاحب اون خونه اوکی بوده با این که برید داخل و گلابی بچینید ؟ 🦦

ممنون ، صاحب اون خونه از دنیا رفته بود فرزندانش ساکن تهران بودن خودشون وقت نمیکردن بیان گفته بودن احسان هست میتونید بچینید و بخورید ولی شاخه ها رو نشکنید و آسیب نزنید

ممنون ، صاحب اون خونه از دنیا رفته بود فرزندانش ساکن تهران بودن خودشون وقت نمیکردن بیان گفته بودن اح ...

اهااااا خب خوبه که اطلاع داشتن 😁

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...