2777
2789
عنوان

🥲🥲یه لحظه میاین

56 بازدید | 8 پست

من17 سالمه تنبلی تخمدان شدید دارم و مقاومت انسولین برا وزنم که بیاد پایین میرم باشگاه این بی نظمی پریود و پلی کیستیک کلی بلا سرم اورده و هیچ دکتری تشخیص نمیداد حتی حال خرابم و افسردگیم بهش ربط داشته و کلی چیز دیگه یکی ام اینکه یه کیست زده رو سینم دکتر گفت باید جراحی بشه اونم از همینه ولی مشکل الانم اینا نیست صورتمه 🥲خسته شدم از کرم استفاده کردم برا پوشوندن جوشا و کلی صورتم خیلیییییی داغونه کلی روتین استفاده کردم کلی قرص خوردم مزو رفتم و کمدون اصن دیگه نمیدونم چه غلطی کنم خسته شدم اعتماد بنفس ندارم من الان یمدته حالت تهوع دارم از بس رژیمهای سخت گرفتم حالم از هرجا غذاس بهم میخوره و قند مصنوعی و برنج حذف کردم چربی و روغن حذف کردم ولی پوستم همینی هست که هست جوشای سر سفید تابلو میزنه پر لک قهوه آیه از بس دکتر عوض کردم خسته شدم الان دوباره یه دوره درمان جدید شروع کردم قرص داده برا تنبلی تخمدان دوباره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️